Aamu

aamu aamu aamu

Ajattelin kuvata jonkinmoisen sarjan tuosta rantakasarmin tunnelista. Klikata kuvan aina kun on yli minuutti aikaa lautan lähtöön ja kamera kassissa. Vuoden kuluttua olisi kasassa aika monta näkymää ja lämpötilaa. Saattaa tulla hauska, tai sitten supertylsä. Nähtäväksi jää.

6 kommenttia kirjoitukselle “Aamu

  1. Mä malttamattomana odotan sitä traagista läheltä piti-tarinaa, joka liittyi jotenkin teidän suomenlinnasta pois muuttamisen mahdollisuuteen, jos oikein oon ymmärtänyt. Onko se tulossa? ”Traileri” oli niin mielenkiintonen, että kokonainen tarina kiinnostaa!

    • Mietin sitä jatkuvasti, mutten osaa aloittaa.. Kelasin jos maaliskuuhun mennessä ois tarina kaikesta täällä asutusta kahdesta vuodesta, sisältäen ilot ja surut. Ihanaa, että muistutit, nopeuttaa prosessia, kun tietää että joku odottaa! :)

  2. Parempi sit pitää huoli, et kello pysyy ajassa. Nolompaa olis, jos huomaa ottaneensa kuvan siitä lautasta.. ;)

    • Mulla on kaikki muut paitsi puhelimen ja hellan kello n. 7-10 min edellä. En ole varsinaisesti myöhästynyt kun pari kertaa, mutta ainahan siellä se minuutti vilkkuu, kun juoksen takki auki tunneliin! :D

  3. Mulla taas on projektina kuvata sekunnin verran elämääni videolle joka päivä ja koostaa niistä sitten 365 sekuntia kestävä pätkä eletystä vuodesta. Ihan joka päivä en kyllä ole kuvannut, kun vaatii vähän totuttelua tuo asian muistaminen joka päivä. Kun ei ole kuvaaja, niin ei ole tapana kaivaa kameraa joka hetki esille, vaikka tuo puhelin muuten olisikin aina helposti mukana :) Mutta koitan silti tsempata vuoden mittaan ja uskon, että lopputulos on ainakin itselle ihan mielenkiintoista katsottavaa, niin kuin varmasti tuo sinunkin kuvaprojektisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *