Harmaassa hunnussa

harmaassa hunnussaharmaassa hunnussaharmaassa hunnussa

Ei voinut olla varma, mistä maa loppui ja taivas alkoi. Majakan valot erottuivat pitkinä vaaleina juovina taivaalla ja tuuli kävi saaren länsipuolelta. Koirat tekivät u-käännöksen suojaisammalle puolelle korttelia, mutta siellä ne viihtyivätkin ihmeellisen hyvin. Meinasin pissata pöksyyni, kun toinen hölmöläinen hyppäsi portaalta hankeen ja siitä jäi näkyviin vain musta juova, jossa oli korvat.

Elämä mallillaan, lapset saapuvat tänään kotiin. Saari kuittaa.

harmaassa hunnussaharmaassa hunnussa

8 kommenttia kirjoitukselle “Harmaassa hunnussa

  1. Voi noita teidän mininakkeja! Ei kestä.
    Onko teillä muuten pennut jollain pentunappula-raakaruokaravinnolla, kun meillä meni pentuaika kasvattajan ohjeiden mukaan ihan presiis, mutta sittemmin on vähän lipsunut ja nykyään koira on meidän huushollin ekologisen lokeron hajottajaeliö…
    Ja antaako lapset paljonkin kaikkea koirille ”pöydän alta”? Oman lapsen kasvun mukanaan tuomia tapoja ounastellen…

    http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2013/10/22/elamani-jatemyllyna/

    • Meillä menee varmaan juuri samalla kaavalla. Nyt pennut syövät toistaiseksi vain nappuloita ja herkkuina kurkkupaloja.. :) Puolen vuoden päästä on varmaan toisin. Pojat eivät onneksi anna pennuille mitään ylimääräistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *