Balmuirin pehmeyttä

_04A9834

Sain tovi sitten Balmuirilta maailman pehmeimmän kashmirhuivin. Huivi on kasvanut kaulaani, se on pehmeä, ohut ja kevyt kuin höyhen, se on täyttä kashmiria ja suunniteltu Suomessa.

Balmuir on yksi loistava esimerkki kotimaisesta menestystarinasta, kuinka tahdolla, taidolla ja laadulla pääsee pitkälle. Heidi Jaaran luotsaama perheyritys syntyi vuonna 2007 ja nyt tuotteita myydään jo lähes neljästäkymmenessä maassa. Valikoimiin kuuluu niin huiveja, petivaatteita (upeat pellavaiset lakanat !!! ), pyyhkeitä (bambun ja pellavan kaunis liitto !!! ), kynttilöitä, kuin sisustustavaroitakin. Kaikki tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista käsin pienissä perheyrityksissä.

_04A9890_04A9831

Omistan huivin lisäksi pinon pellavaisia lautasliinoja ja vohvelikankaisia pikkupyyhkeitä. Näiden kokemusten perusteella ymmärrän tuotteiden suolaisen hinnan. Laadusta saa maksaa, mutta se säästää helposti hintansa takaisin. Maksan mielelläni myös suomalaisesta työstä, 10 lisäeuroa kuukaudessa luo 10 000 uutta työpaikkaa vuodessa. Pistää ajattelemaan pieniä valintoja.

_04A9864-2

 

Oulussa liikkuville tiedoksi; Balmuirin pääkonttorille pääsee tulevalla viikolla vaikkapa äitienpäivälahjaostoksille, aukioloajat näkee helposti merkin facebookista. Etelässä asuvat löytävät Balmuirin osaston esimerkiksi Stockmannilta.

 

5 kommenttia kirjoitukselle “Balmuirin pehmeyttä

  1. Ihanan kuuloisia tuotteita. Ulkosuomalaisena en ole törmännyt noihin. Tsekkasin Balmuirin web-sivut ja siellä on kyllä yksi räikeä puute: laittakaa nyt ihmeessä hiukan infoa siitä, MISTä noita tuotteita voi ostaa!!! Sanotaan, että 40 maasta. Linkit tai retailer osoitetiedot olis kivat!

  2. Moi zenna, tuotteet ovat kyllä ihania! Laitan palautteesi eteen päin, toivottavasti saadaan selvennystä sivuille! :)

  3. Ihana Balmuir. Ei liity tähän, mutta kannattaako vanha digijärkkäri myydä pois? Ilmeisesti sillä ei ole rahallista arvoa, mutta onko muutakaan? Jos aikoo suurennuttaa valokuvan kannattaisiko vanhalla digillä ottaa ko. kuva?

    • Moi Nina! Hmm, saattaa olla juurikin noin, ettei vanhalla digijärkkärillä ole juuri rahallista arvoa. Toki tähän vaikuttaa kameran ikä, kunto ja alkuperäinen arvo, eli ammattikameroita kannattaa vielä myydä muutaman vuoden vanhanakin.

      Uskoisin vanhalla kamerallasi saavan varmasti sen laatuisia kuvia, että niitä voi huoletta suurentaa. Monissa kuvapalveluissa ohjelma varoittaa liian pienestä tiedostosta, josta ei kannata lähteä suurennosta tekemään. Testaa ihmeessä yhdellä kuvalla ihan vaan vaikka et tilaisikaan. Nykyisillä digijärkkäreillä saa jo melkein mitä vaan, ei sellainenkaan huono hankinta varmasti ole. :)

  4. Pingback: Kesän punainen lanka | Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *