Tuliaisia turpeesta

Toteutettu yhteistyössä Globe Hopen kanssa

_04A0480

Tunnetteko Globe Hopen, yrityksen jonka idea syntyi turhautumisesta tekstiilialalla vallitsevaan kertakäyttöisyyteen? Globe Hope luo vaatteita ja asusteita kasvattamatta materiaalin määrää maailmassa. Mallistosta löytyy niin vaatteita, kasseja, kuin asusteita, jotka ovat syntyneet edellisestä käyttötarkoituksestaan tarpeettomaksi jääneistä materiaaleista.
_04A0476_04A0518_04A0478_04A0511

Pyörin Kiseleffin kivijalkamyymälässä viime viikonloppuna pitkään. Sovitin takkeja, ihastelin laukkuja ja kiinnitin huomioni mustankirjaviin neulottuihin asioihin. Materiaalina näissä on käytetty turvelankaa, joka on kuulemma vielä villaakin lämpimämpää. Sain mukaani turvelankaisen miestenneuleen ja samasta materiaalista valmistetut säärystimet. Koko perheen yhteenkuuluvuuden varmistin vielä villakankaisilla heijastimilla, jotka saa kiinnitettyä lapsillekin ilman pisteleviä hakaneuloja.

_04A0550_04A0504_04A0520_04A0546

Huomenna suntaan blogipaneelin jälkeen Globe Hopen liikkeeseen kilistelemään kuohuvaa. Liikkeessä on paikalla myös naistenmalliston suunnittelija Piia Hänninen ja kansainvälistymisestä vastaava liiketoimintajohtaja Taru Aalto. Lämpimästi tervetuloa moikkaamaan!

_04A0527-2_04A0540

7 kommenttia kirjoitukselle “Tuliaisia turpeesta

  1. Nämä ovat todella kauniita. Harmi kun oma työpäivä venyy niin, etten ehtisi paikalle kuin vasta viime minuuteilla. Ja aamulla on taas oltava skarppina, joten jää väliin. Juuri tänään katselin Glope Hopen noita villa-asusteita netista <3

  2. Mä hiplasin ihan samaa paitaa! Harkitsen joululahjaksi. Mut mä en tajunnutkaan että nää on *turvevillaa*. Käytännön nainen kysyy heti että mitkä on pesuohjeet? :)

    • Katja, turvelanka kestää pesua, joten pesun määrittelee neuleessa villa. Villakuitu on siitä ihana, että se puhdistuu kuin itsekseen tuulettamalla. Myös kirpakka pakkanen raikastaa neuleen ja kesäaikaan neuleen voi laittaa vaikka pakkaseen! Neule voidaan myös pestä hellävaraisessa villapesussa, mutta tavallinen pesuaine ja lämmin/kuuma vesi sekä hankaava liike kutistavat sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *