Lumihommia

doritsalutskij-lumihommia-17

Tänään tuprutti taas taivaan täydeltä! Pihasta kolatut lumikasat muuttuivat hetkessä tunneleiksi ja linnoituksiksi, lapiot heiluivat ja hiki virtasi. Muutamat miinusasteet tuntuvat lähes kesäisiltä pitkän paukkupakkasjakson jälkeen.

Kävelin yöllä Ullanlinnasta lautalle. Lumisade täytti jo taivaan ja jalkojen alla oli vitivalkoinen kerros tuoretta lunta. Tuntui niin lämpimältä, että olin avata takin. Suomenlinnassa muutama juhlija hoiperteli vastaan viimeiseen lauttaan. Olin omassa väsymyksessäni kiitollinen kotimme sijainnista, sänky kainaloineen vain pienen ponnistuksen päässä rannasta.doritsalutskij-lumihommia-10doritsalutskij-lumihommia-5

Aamulla päästin koiran vapaaksi pihaan ja nauroin sen kengurumaisia loikkia koskemattomassa hangessa, sekin silminnähden nautti leudommasta säästä. Pian olimme kaikki ulkona, yltä päältä lumessa, jokaisella jokin tärkeä homma tehtävänä.

Viikonloput valuvat niin nopeasti, aika ylipäätään. Yritän pysyä mukana, vierailla lumilinnoissa ja ystävien luona, nauttia hetkistä ja nauraa. Ottaa kuvia, jotta voi myöhemmin palata muistelemaan.doritsalutskij-lumihommia-14doritsalutskij-lumihommia-12doritsalutskij-lumihommia-8doritsalutskij-lumihommia-2-2doritsalutskij-lumihommia-15doritsalutskij-lumihommia-4doritsalutskij-lumihommiadoritsalutskij-lumihommia-6

 

2 kommenttia kirjoitukselle “Lumihommia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *