Tuokio tuijotellen

doritsalutskij-tuokio-3

Tiedättekö, olen saanut kahvihetkiini aivan uuden ulottuvuuden. Aikaisemmin riitti onnistunut maku, nyt on ulkonäölläkin suuri merkitys. Enkä tarkoita kahvikupin kauneutta, sillä on ollut merkitys ihan aina. Rakastan hetkeä, jona tuijotan kahvikuppikokoelmaani ja mietin minkä kupin valitsen sen hetkiseen tunnelmaan (näissä kuvissa Tuokio).

Mutta asiaan! Sain minikoulutuksen kahvialan rautaiselta ammattilaiselta ja olen siitä lähtien harjoitellut maitovaahtokuvioita. Sydän alkaa olla jo aika hallussa, vaikka onhan siinä vielä paljon hiottavaa. Kesään mennessä syntyy kuvio jos toinenkin, olen niin kahvi treenikoukussa!doritsalutskij-tuokio-5doritsalutskij-tuokio-4doritsalutskij-tuokio-2

2 kommenttia kirjoitukselle “Tuokio tuijotellen

  1. Ihanaa, että joku muukin on kuppifiilistelijä. Itellä kanssa päivittäinen teemukin valinta menee aina ihan sen hetken tunnelman pohjalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *