Ilta veneellä

_04A3378-2

Tällaiselta kesäilta tuntuu. Helteisen päivän päätteeksi tyyni meri, ystäviä, pullo viiniä ja lumoavan kaunis auringonlasku. Tuntuu kuin olisi hypännyt omaan muistoonsa kesästä, palaset ovat kohdillaan.

_04A3354-2_04A3345-2_04A3344-2

Miehet jakavat nuoruusmuistojaan ja minä mietin että jos paatissa olisi yksikin nainen, puhuisimme varmasti synnytyskokemuksista. Hetkestä ei halua luopua, sillä se tuntuu hyvältä.

_04A3328-2_04A3376-2_04A3337-2_04A3366-2

Haluaisin veneen. Sellaisen (no tällaisen) kauniin vanhan ja ehkä puisen. Purjehtia en osaa, mutta pienellä perämoottorilla olisi ihana putputtaa. Mielikuva on tietysti kaunis ja juuri näissä hetkissä kiinni, totuushan on iso työ ja rahanmeno. Mutta minäpä pidänkin kiinni mielikuvistani ja haaveistani ja joskus ne ovat vielä totta. _04A3384-2_04A3331-2_04A3346-2

Sitä paitsi vaikka sillä paatilla ei koskaan liikkuisi minnekään, voisi sen kannella kölliä ja keinua laiturin aalloissa. Pieni nukkumahytti pitäisi myös olla, jotta veneessä voisi yöpyä.

Ja tosiasiahan on, että veneellä olisi vaikka kuinka käyttöä. Lähisaarille pääsisi muutamassa minuutissa, eikä tarvitsisi kiertää kaupungin kautta yhteysaluksille. Myös Tonin työmatka taittuisi Suokista Kaapelille lähes linnuntietä. Käytännön jutut ovat toissijaisia, älkää puhkaisko kuplaani.

_04A3372-2_04A3351-2_04A3377-2_04A3381-2Auringon laskeuduttua kävelimme kesäyössä kotiin. Valkkarin kyljessä luki Live a Little, ja tuona iltana se todella toteutui.

Viinin tarjosi Norex Spirits

 

2 kommenttia kirjoitukselle “Ilta veneellä

  1. Ihania kuvia – jälleen! Ymmärrän haaveesi veneestä, se on niin ihana. Meillä oli vene, ihana s/y ”Maija”, jolla seilasimme useampia kesiä. Myimme sen joitakin vuosia sitten ja siitä asti olemme haaveilleet puisesta putputtajasta, jolla pääsisi lähisaariin ja kauppatorille.. Taitaa edelleen jäädä haaveeksi, kun siihen tarvittavat rahat menevät useampaankin kertaan nyt käynnissä olevaan putkiremonttiin… :(
    Enkä puhkaise kuplaasi, koska se kaikesta huolimatta on itsellänikin vielä tallella :D Aurinkoista elokuuta suokkiin!!

    • Oi, ihanaa että on muitakin samalla tavalla haaveilevia! Lohduta itseäsi ajatuksella, ettei se putkiremppa VOI kestää ikuisuutta, vaikka kohtuuttoman pitkään on vienyt.. Joskus se on maksettu ja on puisen putputtajan aika. Ei meilläkään ole oikeasti paattiin ole rahaa, mutta haaveilla voi silti! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *