Mádaran talviale!

Yhteistyössä Natural Goods Company

mádara talviale

Seuraa ilouutinen luonnonkosmetiikan ystäville; Mádara toteuttaa tiistai yöstä keskiviikko yöhön kestävän talvikampanjan, jonka aikana kaikksta verkkokaupan tuotteista lohkeaa -40%  alennus! Virittäydy langoille tiistaina 14.1, shoppailuaikaa on vain vuorokausi ja hinnat pompsahtavat taas normaaliksi keskiviikon koittaessa.

Itse tarvitsen lisää shampoota ja hoitoainetta, Nooran pihlajavoidettakin ostaisin, ellei se olisi toistaiseksi loppu varastosta. Vinkkejä hyvistä tuotteista saa mielellään huudella, en ole testannut läheskään kaikkea Mádaran tarjontaa, onko jotain ehdottomia suosikkeja?

 

6 kommenttia kirjoitukselle “Mádaran talviale!

  1. Ihanaa, kiitos vinkistä!! Nyt on käyty shoppailemassa sivuilla ja muutama uusikin tuote tulee kokeiltua, nyt kun on noin ihanat hinnat :) Mulla on käytössä puhdistus vaahto & maito, kasvovesi, sekä päivä- ja yövoiteet myös. Nyt kokeilen eri voiteita ja myös silmänympäryksiin. Lisäksi ostin shampoon ja hoitoaineen kuiville hiuksille :) kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *