Pörröpään pelastukset

label.m

Listataanpa vähän hyviä hiustuotteita. Label.m on merkki, johon Marko ja Sumi ovat minut aikoinaan tutustuttaneet, eikä ole ollenkaan huono tuttavuus se. Päivittäisestä käytöstä löytyy nimittäin pari mahtituotetta, joista toinen on kaiken korjaava ja kaikelta pahalta suojaava proteiinisuihke, ja toinen kevyt muotoiluvaha nimeltään Soufflé. Proteiinisuihketta ruiskin välillä poikienkin hiuksiin antamaan kosteutta pakkasen kuivattamiin pehkoihin. Soufflé taas on ihan ehdoton meikäläisen tuuhealle, luonnostaan taipuisalle tukalle. Se saa pesun jälkeen muuten niin ilmavan kampauksen aisoihin ja pienellä puristelulla saan aikaiseksi luonnollisia laineita.

label.m

Kolmantena suosikkina on kuivashampoo, jota tulee käytettyä harvemmin. Minulle tuli ihan uutena oivalluksena, että tätä tököttiähän on tummille ja vaaleille hiuksille ihan omat versionsa. Hyvin pelitti se vaaleakin, mutta ymmärränhän minä nyt eron. Tummasta ei jää sitä  sameaa fiilistä, vaikka rasvainen näkö häviääkin.

label.m

Näiden kolmen lisäksi ei paljon muuta tarvitse. Ja jos näistä pitäisi valita vain yksi, olisi se ehdottomasti Soufflé.

Edit: Satu muistutti instagramin puolella suolasuihkeesta, oi kyllä, muodostui juuri tarve!

3 kommenttia kirjoitukselle “Pörröpään pelastukset

  1. Ei niinkään nuo hoitotuotteet, vaan nuo ikkunat. Oletan että kotoa – Miksi et ole talveksi laittanut liimapapereita?

  2. Pingback: Geelin paluu! | Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *