Tammikuinen Islanti

Kaikki lähti Antti Holma ja Maastamuuttajat Islantijaksosta. Tai ei siitä nyt kaikki lähtenyt, oltiin jo pitkään puhuttu Satun kanssa, että olisi ihana lähteä käymään Islannissa, mutta tuon jakson jälkeen menin ja ostin lennot. En matkustanut viime vuonna lappia kauemmas ja se alkoi tuntua päässä. Oli pakko päästä reissuun.

Saavuin Islantiin eilen. Satu antoi minulle oman huoneen, kotiruokaa ja valkoviiniä, ja olin pökertyä onnesta. Tänään on enimmäkseen satanut ja myrskynnyt, mutta mitäpä siitä. Kiersimme Reykjavikin keskustaa, söimme kalaa ja kävimme kahvilla.

Maa lumosi minut välittömästi! En ole nähnyt kuin pienen palan, mutta janoan lisää. Haluan takaisin ennen kuin olen edes lähtenyt. Menetin sydämeni vuorokaudessa.

3 kommenttia kirjoitukselle “Tammikuinen Islanti

  1. Oi, Islantiin tarttis joskus päästä! Ihania kuvia – jotenkin kutkuttavasti eri sorttia kuin ne kliseisimmät Islanti-kuvat, mutta myös kovasti matkakuumetta kasvattavia. Innolla jään odottamaan lisää, jos vasta olette sinne saapuneet!

    • Ihana kuulla että tykkäsit! Islantikuvia on ehdottomasti tulossa vielä lisää. Haaveilen jo uudestakin matkasta, kunpa toteutuisi. :)

  2. Pingback: Paluu puhtaaseen kotiin - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *