Uusi kahvila Suomenlinnaan!

Olemme saaneet uuden kahvilan Suomenlinnaan! Cafe Silo avasi ovensa ensi kertaa keskiviikkona ja nyt lauantaina vietetään virallisia avajaisia.

Kahvilaa pyörittää ihana naapurimme Henna, jonka haave sai sukutilalta perityn nimen ja mummolta perityn taikinajuuren. Silon täytetyt leivät leivotaan itse ja jos hyvin käy, voi vastaleivottuja leipiä ostaa myös mukaan. Ensimmäiset ruisnappimaistiaiset sain ovelle kannettuna Satun ollessa kylässä, olimme molemmat ihan suut muikeina!

Silosta saa perinteisten pullien lisäksi myös Green Streetin raakakakkuja, täytettyjä leipiä ja keittolounasta. Viikonloppuisin tarjolla on aamiaista. Kahvi on Kaffa Roasteryn pehmeän tummaa paahtoa, ja sitäkin saa halutessaan ostaa mukaan. Mikä mahtava tuliainen! Itse vein sitä Islantiin.

Huomenna on siis avajaiset, jihuu! Kekkereiden kunniaksi Silosta saa kaksi raakakakkupalaa tai laskiaispullaa yhden hinnalla. Kaveri kainaloon ja lauantaiksi Suomenlinnaan, kahvila on kivenheiton päässä lauttarannasta.

Aukioloajat tiistaista sunnuntaihin 10-17, maanantait suljettu.

4 kommenttia kirjoitukselle “Uusi kahvila Suomenlinnaan!

 1. Mistä pitäisi kommentoida, nimestäkö? Minusta nimi olisi vanhana suokkilaisena ja Elannossa koko lapsuuteni käyneenä, ollut kivempi, vaikkapa ’Eltsu-Cafe’, taikka Suokin Eltsu-kahvila. Tämä on vaan minun mielipiteeni.

  • Hahah, no ei ole pakko kommentoida mistään, jollei halua.

   Elannon ajoista on tosiaan jo vuosia, minusta Silo on oikein raikas ja mainio nimi uudelle kahvilalle. Mutta mielipiteitä toki saa olla, ja pitääkin.

 2. Moi Dorit!

  Ilahdun aina tosi paljon, kun sun blogiin ilmestyy uusi postaus! Sun blogi kuuluu niihin, joita ei lueta ohimennen, vaan näitä varten varataan mukillinen hyvää kahvia ja katsellaan kuvat rauhassa nauttien läpi ja ehdottomasti tietokoneen ruudulta, ei puhelimella. :D Löysin sun blogin vasta loppiaisena 2016, kun oli super kylmä pakkaspäivä ja auto ei lähtenyt käyntiin ja kökötin päivän jumissa kotona. Selasin suunnilleen kaikki postaukset alusta asti läpi ja siitä lähtien olen ollut täällä mukana. Katselen kyllä myös sun instassa tarinat ja nekin on kivoja, mutta täällä blogissa nää sun ottamat kuvat on tosi upeita. Toivottavasti jatkat bloggaamista! :)

  Täytyypä tulla vierailemaan Suomenlinnan uudessa kahvilassa, kun seuraavan kerran Helsinkiin tulen, se näyttää kauniilta ja kotoisalta.

  Kivaa alkanutta viikkoa ja kevään odotusta! :)

  • Voi juku kuinka ihana kommentti! Kiitos superpaljon sanoistasi.

   En osaa kuvitella lopettavani bloggaamista, vaikka se välillä aika taustalle jääkin. Nyt taas juttua riittää, saispa kaikki vaan ulos! :)

   Ihanaa kevättä sulle ja tervetuloa saareen, Siloa suosittelen lämmöllä! Ja Lelumuseota! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *