Viimeinen Olohuoneklubi (sisältää lippuarvonnan!)

doritsalutskij.fi-olohuoneklubi-3

Muistattehan Olohuoneklubin? Sen, jota hehkutin heti ensimmäisestä klubista lähtien? Ollaan tultu hetkeen, jolloin toistaiseksi viimeinen klubi on käsillä.

Ensin oli kevät-ja kesäolkkarit, sitten tuli jatkoa ja lisää suloisia keikkailtoja syksylle. Tutustuin klubin tuottajaan, mielettömän lahjakkaaseen ja hyvään tyyppiin, Pietariin. Kävin lähes kaikilla alkupään klubeilla, sitten elämä esti muutaman lähtemisen. Keikat ovat intiimejä, esiintyjät ja yleisö ovat lähes yhtä. Välispiikit poikkeavat isoista keikoista, yleisö ja artistit keskustelevat ja nauravat yhdessä. Ympärillä on hämärää, suuret viherkasvit reunustavat lavaa, baarista saa juomia. Kaikilla vaikuttaa olevan hyvä olla.

Ensi keskiviikkon jälkeen Olohuoneklubi jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Se kasvatti suosiotaan hetkessä niin, että loppupään klubit myivät järjestäen loppuun, mitä luultavimmin myös tulevan keskiviikon klubi. Aion olla vikalla klubilla paikalla heti alusta asti, ja lähteä vasta viimeisten joukossa. Vikan Olohuoneklubin huikea yllätyspääesiintyjä tulee Islannista asti, odotan sitä aivan täpinöissä!doritsalutskij.fi-olohuoneklubi-2 doritsalutskij.fi-olohuoneklubi-4doritsalutskij.fi-olohuoneklubidoritsalutskij.fi-olohuoneklubi-5

Ja nyt ilouutisia! Sain arvottavaksi kaksi lippua viimeiselle klubille!

Kerro kommenttilootaan, oletko ennen käynyt Olohuoneklubilla, mikä on ollut suosikkiesiintyjäsi siellä, tai paras hetki ylipäätään. Tai sitten huuda vain HEP! , jollet keksi muuta.

Jätä kommentti ensi viikon tiistaihin 13.12. mennessä, voittaja saa ottaa kaverin kainaloon ja pääsee maksutta Olkkariin. Muista jättää toimiva sähköpostiosoitteesi ja seurata saapuvia meilejä keskiviikkoaamuna. Lykkyä!

VOITTAJA ARVOTTU! Arvonnan suoritti näyttelijä Salla Kozma, joka heitti ilmaan numeron kahdeksan. Kahdeksas kommentoija oli nimimerkki ”Oula Rytkönen”, joka pääsee illan Olohuoneklubille kaverinsa kanssa. ONNEA!

Olohuoneklubi
Kulttuuriareena Gloria
Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki

KUVAT DORIT SALUTSKIJ

51 kommenttia kirjoitukselle “Viimeinen Olohuoneklubi (sisältää lippuarvonnan!)

 1. Iisa oli ah niin ihana ja samana iltana ohjelmassa oli ehkä vieläkin ihastuttavampi tanssiesitys! <3

 2. Anna Puun esitys oli mieleenpainuvin siltä olohuoneklubilta missä olin. Voisi uusiksikin mennä!

 3. Taiteiden yössä varsin lyhyellä varoitusajalla erään suosikkityypin salaisesta paluukeikasta vihjeen saaneena paikalle pyyhältäminen ja klubin yleisen loistokkuuden kokeminen. Jospa vielä kerran.

 4. En ole aiemmin osallistunut olohuoneklubille, mutta islantilaisen musiikin fanina tämä viimeinen yllärikeikka kiinnostaisi kovasti. Saapa sitten nähdä ovatko omat arvailut osuneet edes lähelle.

 5. No just mietin tekistkö päiväretkin Helsinkiin tai Tampereelle ens viikolla ja tä ois just siihen hyvä! En ole ennen käynyt tuolla, mutta olisi kiva päästä testaamaan. :)

 6. Pari kertaa olen käynyt olkkariklubilla, ja paras hetki oli ehdottomasti toisen kerran yllätysesiintyjä Scandinavian music groupin keikka!

 7. En taida itse edes päästä. Hyyym. . Lippu menisi hänelle. Missanut jo turhan monta Joensuun keikkaa.

 8. Lake Jons oli paras bändi mitä Olohuoneklubille oon menny kattomaan ja Younghearted paras uus bändi jonka oon sieltä bongannu

 9. En ole käynyt, mutta virhe kiinnostaisi korjata. Joensuu toimisi intiimissä paikassa Flown telttaa paremmin ja islantilaiset kuulostaa lupaavalta

 10. kaikissa osallistumissani klubi-illoissa on ollu ihana tunnelma ja loistavat esiintyjät. toivottavasti klubi saa jatkoa.

 11. Olin ensimmäisellä klubi-keikalla ja toivon ettei se jää viimeiseksi. Kaikki artistit sykähdyttivät ja tunnelma oli intensiivinen puolin ja toisin. Keikkojen välissä viulullaan taituroinut Elia teki lähtemättömän vaikutuksen.

 12. Kerran käyny (oisko ollu eka klubi?), tykkäsin kovasti Mannasta, jota Joensuu säesti. Joensuuta nytkin lähtisin fiilistelemään.

 13. Kaksi kertaa Olkkarisa vierailleena mieleen on jäänyt erityisesti syyskuun ilta ja se hetki, kun yllätyspääesiintyjä Olavi Uusivirta astelee lavalle ja aloittaa keikkansa yhdella minulle rakkaimmista kappaleistaan, jota hyvin harvoin kuulee livenä. Itkuhan siinä meinasi tulla.
  Olisi mahtavaa päästä vielä tämän viimeisen kerran Olkkariin, tulisi varmasti uusia hienoja hetkiä muisteltavaksi

 14. En oo käyny,vaikka haluaisin. Lippuja joutunu myymään menojen takia meleko pettyneenä. Olisin halunnu Samae Koskisen nähä tosi palio!

 15. Ostin liput Olkkariin ja siel uppoonnuin täysin Mireliin.Vierellä veljeili olkapäässä kiinni rakas-tahdon sinne viihtyisyyteen takas.

 16. En oo ikinä päässyt vaikka siellä ois ollut vaikka kuinka monta lempparia! Josko nyt vikalla kerralla :)

 17. En ole päässyt Olohuoneklubille aikaisemmin :-( mutta jospa nyt viimeiselle klubille pääsisin…

 18. Oon kuolannu näitä tapahtumia niin pitkään ja aina on jotain muuta, nyt vihdoin oisin oikeessa paikassa oikeeseen aikaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *