Islanti Lonnassa

doritsalutskij-skyrsaaret-18

Viikonlopun villeimmät villapaitabileet järjestettiin Lonnassa. Treffasimme Nooran kanssa torilla ja aloitimme matkan kohti ”pikku-Islantia”. Paatti kulki Kauppatorilta puolen tunnin välein ja porukkaa valui saareen tasaisena jonona. Tarjolla oli tiiviin tunnelman lisäksi hodareita, kalakeittoa, valuvaa valkohomejuustoa ja tietty tapahtuman tarjonnutta Skyriä eri muodoissa. Olin pökrätä popcorni-karamelli -smoothiesta, aivan mieletöntä.
doritsalutskij-skyrsaaret-17doritsalutskij-skyrsaaret-3

Superkuu loisti pilvien lomasta ja jengi tanssi teltassa. En tiennyt ennalta ainuttakaan artistia, mutta mielenkiintoisilta kuulostivat. Illan viimeinen esiintyjä pisti porukan hyppimään, eikä siinä itsekään voinut muuta kuin pomppia mukana. Bileiden päätyttyä sain ihanasti yksityiskyydin kotisaareen, enkä joutunut odottelemaan unisena omaa lauttaa Kauppatorilla. Niin lähellä kuin Lonna Suomenlinnaa onkin, pääsee kotiin vain kaupungin kautta.
doritsalutskij-skyrsaaret-11doritsalutskij-skyrsaaret-2-2doritsalutskij-skyrsaaret-2doritsalutskij-skyrsaaret-6doritsalutskij-skyrsaaret-8doritsalutskij-skyrsaaret-15doritsalutskij-skyrsaaret-4Untitleddoritsalutskij-skyrsaaret-9doritsalutskij-skyrsaaret-14doritsalutskij-skyrsaaret-7doritsalutskij-skyrsaaret-12doritsalutskij-skyrsaaret-16doritsalutskij-skyrsaaret-20doritsalutskij-skyrsaaret

Kuvat minusta otti Noora Shingler.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *