KoKo aamu yhdessä

Advertisement

Yhteistyössä Arabia_04A0691-2

Vietimme kaikki viime viikolla hiihtolomaa. Aamut yhdessä olivat ihania, kun yhdelläkään ei ollut menoa. Viipaloitiin vesimeloni, paistettiin kananmunia ja keitettiin puuroa. Juustot pienenivät pala palalta. Pojille muroja ja kupit kuumaa kaakaota kahvikoneen maitovaahdosta._04A0733-2_04A1067

Kaikkein pienimmät halkeilivat onnesta, kun pääsivät hetkeksi viltin alle. Ei voi pieni mäyrakoira paljon muuta toivoa, paitsi tietysti kaikkea sitä, mitä putoaa pöydän alle. Valinta villtin ja herkkujen välillä on selkeä, eikä siirtymiseen kulu sekuntia kauempaa._04A0707 _04A0709-2

Pöydän päällä hehkui värit. Kymmenenvuotiaan Kokon eriväriset astiat toivat iloa kattaukseen. Uusimpina tulokkaina lämmin sahrami ja raikas niitty, joita on ihana yhdistellä vanhoihin tuttuihin sävyihin. Pidin erityisesti niityn ja vaalean pinkin pehmeästä yhdistelmästä, mutta rakastuin tulisesti myös sahramin. Sen antaisin kyllä mielummin loistaa yksinään valkoisen seurassa.

Uutta löytyy myös Iittalan Origo-sarjalta. Raidalliset kipot ja kupit ovat saaneet seurakseen täysvillaisen viltin, metalisia säilytyspurkkeja, paperiservettejä ja pellavaisia keittiöpyyhkeitä.

Meillä pienet varpaat ja viileät kuonot löysivät sovun villaviltin alta, kun aamiaispöydästä sai kellahtaa suoraan sänkyyn sulattelemaan._04A0996-2_04A0727-2_04A1122_04A0745-2 _04A1009_04A0750

Nyt voi voittaa Arabian Koko -sarjaa myös omaan astiakaappiin! Kommentoi postaukseen mikä Kokon väreistä kolahtaa sinulle parhaiten ja voit voittaa 150€ arvoisen lahjakortin vapaavalintaisiin Koko -tuotteisiin.

Kommentoida voit aina ensi viikon maanantaihin 2.3 asti.
_04A0755

ONNEA ARVONTAAN!_04A1047-2

Voittaja on nimimerkki Jenna M, HURRAA!

286 kommenttia kirjoitukselle “KoKo aamu yhdessä

 1. Ihana ihana Niitty ehdottomasti! Niitä ostaisin uuden niitynvihreän kotimme keittiönkaappiin Koko 5 henkiselle perheelle!! :)

 2. Voi Dorit miten ihana tunnelma kuvissasi ja jutussa taas kerran. Kaunista ja seesteistä. Kyllä tuo niitty värinä on ihana, vaikka Koko:ssa muitakin herkkuja löytyy. Ihanaa kevättä <3

 3. Klassinen ja ajaton valkoinen on niin ihana. Toki hän siihen on mukava yhdistellä muita värejä, mutta ruoka näyttää vaan niin hyvältä valkoisissa astioissa.

  Ja pakko sanoa että tämän postauksen viimeisin kuva, koirista on aivan huippu :)

 4. Oijoi, ihanat oranssi, kirsikka ja sahrami ovat suosikkini. Tosin vaalea pinkkikin olisi ihana!

 5. Tämä uusi sahrami on kiinnostavin väri! Kaapista löytyy ennestään Kokon värilajitelma pikkukuppeja sekä pata, mutta muita osia ei (vielä) ole. Oranssia Origoa löytyy myös, peittokin on kaunis!

 6. Sahrami. Onpa se kaunis. Ja näköjään olen päässyt yli traumastani, joka syntyi kun sain reilu 15 vuotta sitten ylioppilaslahjaksi keltaista teemaa, kun olisin halunnut sinistä.

 7. sahrami, blueberry ja tietty valkoinen. Ainakin ne. En pysty sanomaan vaan yhtä, en pysty! Puspus!!

 8. Kyllä tuo sahrami on kaikista muikein! Ehkei ihan niin kirkas keltainen kuin toivoisin, mutta oikein passeli keltainen kuitenkin. Ja voi tuota vikaa koiruuskuvaa! Tuolta näyttää onnellinen koira. :)

 9. mustikka vei voiton (vaikka juuri nyt olisikin tehnyt mieli valita nuo kaikki herkulliset värit).

 10. Ihana Koko! No pink tietysti! Eikun blueberry. Ööö, eiku… On se pink. Vaikka meidän akka-voittoisessa huushollissa se pitäisi ehkä pelkästä myötätunnosta olla se blueberry ;)

  Keräsin aikanaan kummitytölle Kokon esprosso-kuppeja. Ajatuksena antaa eri väri jokaisena syntymäpäivänä, kylkeen käsinmaalatulla kuvalla. Noh, ensimmäinen kuppi maalattu ja toimitettu, loput jäi odottamaan hamaa tulevaisuutta.

 11. Pinkki kolahtaa eniten, varsinkin isona teekuppina. Toisaalta olisi ihana tehdä värikkäitä kattauksia yhdistellen eri värejä.

 12. Ehdottomasti sahrami, sopis täydellisesti lisäks mun pieneen siirtolapuutarha-astiaston kanssa :)!

 13. Blueberry ja kirsikka ovat herkullisimmat, sahrami ja niitty toimivat myös näin kesää odotellessa.

 14. Vielä vähän aikaa sitten en olisi uskonutkaan mutta nyt tuo sahrami tuntuu niin kauniilta… se houkuttelee eniten!

 15. Omasta kaapista löytyy vaikka mitä väriä, mutta suosikeiksi on noussut valkoinen ja vaaleansininen.

  • says:

   Sahrami on kaunis!
   Pipsa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *