Kissa kuumalla kalliolla

_04A3725

Otsikon pitäisi varmaan olla ”soturi kalliolla”, tai joku muu joogahomma. Mutta kun tuo nainen on ihan kissa ja sillä on kotonakin kissa, joten olkoon kissa.

Kävimme Katjan kanssa muutama viikko sitten kuvaamassa Länskärillä. Tuntuu että suuntaan aina sinne, kun kuvaan kauniita naisia. Kertustakin on viime vuodelta ihania kuvia samasta paikasta, pitääkin kaivaa ne esiin ja julkaista.

_04A3710_04A3700

Siellä minä ihailin kun tuo nainen venyi, vanui ja taittui kuin kumilanka, jooga saa ihmisen hallitsemaan kehonsa niin kauniisti. Minäkin haluaisin joogata, ainoat kokemukseni tähän asti ovat vuosien takaa parista hotjoogasta ja työväenopiston ei niin laadukkaasta pikakurssista..

_04A3857_04A3770_04A3699_MG_3286_04A3910_04A3794_MG_3291_04A3875

Tuntuu ihan hassulta, kuinka vielä hetki sitten tarkeni topissa auringonlaskuun asti, mutta nyt tuulee ja myrskyää niin, ettei edes villapaita riitä. Hmh, syksy alkoi samalla kun koulut. Fläbärit pitää pakata vintille. Toisaalta olen ihan valmis syksyyn, tykkään vuodenaikojen muutoksesta. Täällä saarella se on vielä niin voimakkaasti läsnä, luonto on lähellä._04A3909_04A3901_MG_3288

Mutta mikäs tässä näitä kuvia katsellessa, tuolloin oli lämmin ja tuoksui kesä. Kaupunkilaiskissa loikki kevyesti paikasta toiseen ja minä hypin perässä. Sitten tultiin meille ja syötiin jätskiä. _MG_3283 _MG_3289

4 kommenttia kirjoitukselle “Kissa kuumalla kalliolla

  1. Tulet vaan viikon päästä lauantaina Kuntomaneesille ja a’vot, kohta olet itsekin kuin kissa. Pus & hali!
    Tonin voit lähettää tarkistamaan tilanteen jo tänä lauantaina, kun äijät joogaavat klo 10 alkaen ;D.

    • Älä muuta sano! Tuo kissa motivoi kyllä! Hänellä tosin on jo vuosien joogahistoria taustalla, hetki menisi itsellä saavuttaa sama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *