Illallinen Demossa

Yhteistyössä Taste of Helsinki

Alkuviikolla onni potkaisi. Sain nauttia mielettömän luksusillallisen Demossa, kahden luksustyypin seurassa. Söimme kuuden ruokalajin menun, josta yksikään annos ei jättänyt kylmäksi. Vaikka annokset yksittäin eivät toki olleet suuria, illallisen loppupuolella alkoi maha olla jo aivan täynnä. Jokaiseen ruokaan tarjottiin juuri oikea viini pienen infon kera, mikä oli minusta aivan ihanaa, sillä en todellakaan osaisi valita viinejä noin nappiin. Makujen ilotulitusta siis alusta loppuun!

_MG_1555_MG_1562_MG_1561

Henkilökunta oli myös todella ystävällistä ja ravintola viihtyisä, olematta liian hienosteleva Michelin-tähdityksestä huolimatta. Olin pöydän ainoa kasvissyöjä, ja sain muiden lautasilla levänneen viiriäisen tilalle parasta koskaan syömääni tofua. Voi herran jestas kuinka hyvää se oli!

Toinen illan yllättäjä oli ennen varsinaista jälkkäriä tuotu juustolautanen, jossa juusto oli yllättäen jäätelön muodossa! Eipä ole ennen tullut maistettua mitään vastaavaa, toimi minulle täydellä kympillä.

_MG_1570_MG_1576_MG_1564 _MG_1577 _MG_1582 _MG_1592 _MG_1595

Kaiken kaikkiaan ilta ja illallinen oli erittäin onnistunut ja nauruntäyteinen. Pienessä hönössä, vatsa täynnä ja onnellisena hyvästelin kamut sekä ravintolan, annoin alamäen viedä fillaria Kauppatorille ja seilasin lautalla kotiin.

_MG_1600

Demo on yksi tänään startanneen Taste of Helsingin ravintoloista. Kansalaistorin puistossa voi nyt maistella luksusruokaa muutamalla markalla – ja huomenna sääkin näyttää vihdoin suosivan, AURINKOA LUVASSA!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *