Kevätjuhlat!

Yhteistyössä Norex Spirits

_MG_8225

Se oli suurenmoinen lauantai. Rauhallisen aamun jälkeen hyppäsin lauttaan ja suuntasin kohti Jolien Katjan taitavia käsiä. Tuo ihana nainen loihti minulle kauniin ja luonnollisen synttärimeikin, selittäen samalla vinkkejä kotikäyttöön. Päivitimme meikkipussini kokonaan luonnonkosmetiikkaan ja aiheellisesta käskystä heitin pari ikivanhaa kynää roskikseen. Hullua kuinka sitä jemmaa sata vuotta vanhoja kajaleita ihan vaan varmuudeksi..

_MG_8270-2_MG_8282

Aurinko tuli esiin pilvisen aamun jälkeen ja iltaan mennessä kolmisenkymmentä ystävää oli saapunut saareen. Ensimmäisten ihanien avustuksella viimeisteltiin tarjoilut ja kilisteltiin alkuskumpat, loppujen tullessa kaikki oli valmista. Mansikoita, muutamaa erilaista salaattia, nachoja, salsaa ja guacamolea. Jälkkärinä lakuja, croissantteja ja limehilloa. Mitään ei jäänyt aamuksi, neljä nakkimakkaraa hoiti murusetkin pöydän alta.

Juomiksi valikoitui Parés Baltàn luomuviinit Espanjasta. Kuohuvaa, punaista ja valkoista. Iso peukku kaikille, hintaluokassaan erinomaisia! Kuohuvaa olen ostanut monesti aikaisemminkin juuri sopivan hintansa vuoksi. Tulevan kesän ehdoton suosikki!

_MG_8243_MG_8352

Ilta oli täydellinen. Pidin muka jonkinmoisen puheen ja minulle laulettiin. Mekkoa en muistanut koko iltana vaihtaa päälle.

Päätin jo aamulla, etten aio olla vähääkään vaivautunut huomiosta, vaan otan kaiken rakkaudella vastaan. Tiedättekö kun välillä sitä alkaa vaan punastella – miksi ihmeessä? Onnitteluista ja onnesta pitää ottaa kaikki irti ja nauttia!

_MG_8242_MG_8254_04A9305_MG_8229_04A9262_04A9209_04A9270-2_04A9217_04A9264-2_MG_8345_MG_8299-2_04A9288_MG_8248_04A9323 _MG_8312_MG_8367_MG_8350

Suurin osa ystävistä lähti viimeisellä, kahden lautalla, mutta naapureiden kanssa venytimme vielä hetken pidempään. Kaavimme kulhot ja kaadoimme viimeiset tipat pulloista. Seuraavana aamuna heräsin leveä hymy naamallani ja käperryin vielä hetkeksi peiton sisään. Koirat nukkuivat sikeästi puoleen päivään, eivätkä nekään vaatineet palvelua. Ilta oli ollut loistava.

_MG_8320_MG_8325

9 kommenttia kirjoitukselle “Kevätjuhlat!

 1. Synttärionnittelut! Kauniita kuvia, mahtavan kokoinen nacho-astia nosti hymyn naamalle. Tuo Pares Baltan kuohari on myös minun yksi suosikkini, ei uskoisi, että on noin kohtuuhintainen ja ”vain” cavaa.

  • Kiitos onnitteluista! Minuakin tuo nacho-astia nauratti, vielä kun se oikeasti oli aika hankala! :D Piti nähdä vaivaa nachonsa eteen.

   Niinpä, luomuviineistä joutuu monesti pulittamaan pitkän pennin, eikä maku silti välttämättä miellytä. Parés Baltàn viinit täyttivät minulla kaikki odotukset.

 2. Myöhästyneet onnittelut! <3Teillä näyttää olleen tosi hauska ilta. Kiva saada kaverit kerralla kasaan, eikö vaan? Pares Baltat on myös meidän suosikkeja. Poikani on ollut tilalla pari kertaa tekemässä viiniä ja tullut takaisin ihan fiiliksissään. :)

  • Kiitos, kiitos! :)
   Ilta oli onnistunut ja todellakin, oli ihana saada kamut kerralla kasaan!

   Voi vaude, on ollut varmasti upea kokemus käydä noin sympaattisella viinitilalla. Ei ihme, että on palannut kotiin fiiliksissä!

 3. Onnellisia kuvia. :) Oma suosikkikuoharini on juuri tuo kuvissa vilahtava. Voipi olla, että käyn vapun kunniaksi hakemassa pullollisen Alkosta.

  ”Päätin jo aamulla, etten aio olla vähääkään vaivautunut huomiosta, vaan otan kaiken rakkaudella vastaan.” Loistava asenne. Just näin. Ai niin ja paljon onnea!

  • Hei mahtavaa, Parés Baltàt näyttävät olevan monen suosikkeja! Kyllä munkin on haettava sitä lisää.. Synttäreiltä ei jäänyt siis liraustakaan.

   No nii-i, siis kiitos ny onnista! Otan ilolla vastaan! :)

 4. Pingback: Välttämätön repsahdus | Paikka auringossa

 5. Pingback: Viinit kesän juhliin Viikon Viini

 6. Pingback: Pikkujouluja - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *