Päältä & alta

arabia

Olen pyhittänyt tällä viikolla aikaa Arabian kuvauksiin. Hirvittävän ikävää, kun pitää tuollaisia herkkuja hankkia. Minusta tulee pehmeä. Onnellinen ja pehmeä.

Sillä välin kun minä kuvaan ja syön, vetävät vauvat sikeitä patterin lämmössä. Tyypit. Niin ihanaa, että pöydän alle on tullut elämää!

mäyrädogs

Edellinen päältä & alta oli lentokoneesta. :)

7 kommenttia kirjoitukselle “Päältä & alta

 1. Mmmm, runebergintorttuja.. Teen niitä heti, kun herkkulakkoni loppuu!
  Ja tilasin muuten vinkistäsi sen Canon 50 mm f4.4 linssin, ensi viikolla pitäisi tulla – jänskättää!

  • Oi, mä en olekaan koskaan tehnyt ite, onko vaikeaa? Pisteet herkkulakosta, mun pitäis myös vähän rajoittaa.. Mutta pakkohan nuo kuvattavat on syödä! :D

   Nääkin on kuvattu sillä 50mm, se on hyvä. :) Tarkoitithan 1.4? Kyl varmaan.

 2. NOI KOIRAT! Voi hitto. Mutta nyt kun mietin asiaa, kaksi pentua vaikuttaa nerokkaalta ratkaisulta. Miksei mekin aikanaan otettu samantien kahta? Olisivat heti kasvaneet yhteen.

  Mullakin on herkkulakko, tunnustan. Mutta onneksi runebergintorttupäivä on vasta herkkulakon jälkeen. Silloin on myös laskiaispullan päivä. Helmikuu on tosi huono kuukausi pitää herkkulakkoa, joten pyrin hoitamaan sen alta pois jo tässä tammikuussa.

  • Kaksi pentua ON nerokas juttu. Ne todella kasvavat yhteen ja viihdyttävät toisiaan. Hassua kuinka ne kuitenkin ovat ihan omia persooniaan, ihan kuin lapset. Tietysti.

   Herkkulakko on ihan pepusta, en pysty. Laskiaispullatkin pitää leipoa ja kuvata ihan just, mmmmm. Toisaalta jos mä otan tämän varaslähdön, niin olen sitten helmikuussa ilman? Paastokin kävi mielessä, toteutus hiihtolomalla..

 3. Ei todellakaan ole vaikeita! About ainekset sekaisin ja vuokiin. Itse teen ne ihan muffinsivuokiin, niin ei tarvitse erikseen ostella mitään vuokia. :)
  Ja juu, 1.4 tarkoitin. Voisi jo saaaaaapua, huoh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *