Aamukahvit pakkasessa

vanillen terassilla

Kun on lämmin takki ja viltti ympärillä, on aamukahvi porkkanakakulla ihan parasta talvisella terassilla.

Aurinko saa ihmisessä ihmeitä aikaan, tekee mieli hypellä saarta ympäri ja hymyillä jokaiselle vastaantulevalle. Räystäistä roikkuu valtavia jääpuikkoja ja kaikkialla on kaunista. Puuron sijaan on pakko syödä porkkanakakkua.

vanillen terassilla

Okei, okei, tunnustan siirtyneeni sisälle hetken fiilistelyn jälkeen. ;)

6 kommenttia kirjoitukselle “Aamukahvit pakkasessa

  1. Miks mä nyt vasta löysin tänne? Miks? Oon lukenut jonnekin koiravauvojen tuloon asti melkein tippa linssissä. Mihin, siis koiravauvoihin, liittyen: on ihan rikollista laittaa Internettiin pentukuvia.

    • Oi sinuu! En minä tiedä! :) Kivaa kun löysit!

      Vauvoista tulee vielä miljoona kuvaa, hahaa! Paitsi että ne kasvaa ihan hirveetä vauhtia, ei ole kauaa pentuja!

  2. Oi miten ihanaa! Huomasin ajattelevani: ”voi vitsi kun mäkin voisin tehdä noin”, sitten tajusin että voinhan mäkin! Olen asustellut vasta parisen kuukautta rivitaloasunnossa yli 10 vuoden kerrostaloasumisen jälkeen. Siis voinhan mä tosiaan nyt ottaa vaikka kahvikupposen ja kantaa sen kuistille kauniina talviaamuna. Ehkäpä joskus on pakko kokeilla :)

    • No niinpä! Muki kouraan ja pihalle! Siitä tulee ihana fiilis, ei tarvii olla edes kauaa, kunhan vaan vähän pääsee talvipiknikille! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *