Jack, ystävät ja burgerit

doritsalutskij.fi-JackDaniels-16doritsalutskij.fi-JackDaniels-11

Hyppy viikon takaiseen, kun juhlittiin Jack Daniel’sin 150 -vuotis bileitä!

Oli tupa täynnä iloisia ihmisiä, viskissä liekitettyjä burgereita, keikkoja ja kemiallisia yhdisteitä. Syysillan hämärässä loisti lyhdyt, sisällä välkkyi salamavalot ja hersyi nauru.

Itse juhlin Jackin lisäksi ensimmäistä työpäivääni Mellakalla, siitä se kuulkaa lähti. Malttamattomana odotan, mitä loppuvuosi tuo tullessaan! Jos duuni alkaa  kamera kaulassa, hampurilainen kädessä ja rinkki toisessa, ystävien ympäröimänä, se ei voi olla huono.doritsalutskij.fi-JackDaniels-2 doritsalutskij.fi-JackDaniels-9doritsalutskij.fi-JackDaniels-4doritsalutskij.fi-JackDaniels-3 doritsalutskij.fi-JackDaniels-6doritsalutskij.fi-JackDaniels-5 doritsalutskij.fi-JackDaniels-7 doritsalutskij.fi-JackDaniels-15doritsalutskij.fi-JackDaniels-8 doritsalutskij.fi-JackDaniels-10 doritsalutskij.fi-JackDaniels-12 doritsalutskij.fi-JackDaniels-14doritsalutskij.fi-JackDaniels-13 doritsalutskij.fi-JackDaniels

2 kommenttia kirjoitukselle “Jack, ystävät ja burgerit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *