IIK! mitä ihanuuksia

ehjfgdah.

Tiedän olevani vähän hullu, mutta astiat ovat aina olleet heikko kohtani. Niin monesta muusta voin luopua, mutta astioille hankin tarpeen mukaan lisätilaa. Sitä paitsi kauniista kattauksista ja kunnon keittiövälineistä nauttii vuoden jokaisena päivänä, toista se on vaikka kalliin laukun tai talvitakin kanssa. Olen tehnyt valintani.

Jos satut jakamaan hulluuteni, vinkkinä Iittalan verkkokaupassa ja myymälöissä 10-20.3 meneillään oleva iik! -myynti vie loputkin järjen hivenet. Minä, jolla  t o d e l l a k i n  on jo hyllyt piukassa, kuolaan esimerkiksi Lempi -laseja, koska ne todellakin ovat lempilasejani. Iltalauluista juon monesti aamukahvini ja Vakkoja voisin pinota pitkin kämppää.

Piilottakaa lompakkoni ja kuolettakaa korttini, nyt ollaan himon ja hulluuden rajamailla.bdgbiijc. ihjccdce.gbchgbfb.hefbcggb.djeacjag.djeigajb.

2 kommenttia kirjoitukselle “IIK! mitä ihanuuksia

  1. Hei Dorit! Ovatko nämä sinun ottamia kuvia? Todella kauniita! Olen jo kauan haaveillut Vakasta, ehkä nyt ostan.

    • Juu, on mun kuvia. Otin viime vuonna Arabian lisäksi myös Iittalaa.

      Nyt Vakka tilaukseen, mustakin tosi tosi hieno! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *