Kohti haaveita

Yhteistyössä Suomen Blogimedia ja Credit24
(Haluatko tietää enemmän? Lue lisää ja hae lainaa)
doritsalutskij-työhuone-3

Kuten jo tiedätte, sain viime kesänä suloisen työhuoneen noin minuutin kävelymatkan päästä kotoa. Huone on minulle unelmien täyttymys, se on pieni, valoisa ja sijaitsee aivan pääreitin varrella. Jo työhuoneen saamista voi kutsua täällä lottovoitoksi, saatikka että se on omiin tarpeisiini vielä niin täydellisellä paikalla.

Olen vähitellen laittanut huonetta kuntoon, pyöritellyt tavaroita paikasta toiseen ja tehnyt ostoksia niin massamyymälöistä, kirpputoreilta, kuin puusepältä. Osan kamoista toin toki kotoa, mutta yllättävän paljon on ollut myös ostoslistalla. Työhuone antaa jo itsessään luvan hankkia työntekoon soveltuvia asioita, kuten säädettävän työpöydän, jota en olisi koskaan kotiin hommannut. Säästöksihän se pidemmän päälle muuttuu, sillä seisten vältän toivottavasti suurimmat selkävaivat.doritsalutskij-työhuone-15Untitled

Puolen vuoden pyörittelyn jälkeen pidin työhuoneen ensimmäisen kerran auki asiakkaille. Kerran aiemmin olin avannut oven ex temporee, mutta nyt niin että se mainittiin esitteessä. Olin teettänyt kuvasuurennoksia seinille ja samoista kuvista pienet canvakset myyntiin. Postikorttejakin teetin pienen laatikollisen.  doritsalutskij-työhuone-10doritsalutskij-työhuone-9doritsalutskij-työhuone-2-2

 

Suunnitelmat elävät, mutta tämänhetkinen haave on saada muutamia Suomenlinna-aiheisia valokuvatuotteita myyntiin tulevaksi kesäksi. Haluan pitää oven auki aina paikalla ollessani ja tarjota asiakkaille kauniita asioita, jotka muistuttavat käynnistä merilinnoituksessa. Näiden lisäksi pieniä työhuonekonsertteja, juuri sellaisia kuin viimeeksi oli.

Oman haasteensa kaikkeen tähän, tuovat kustannukset. Säästössä ei ole senttiäkään, joten lainarahoilla lähdetään liikenteeseen. Toiveena tottakai, että nämä hankinnat maksavat itsensä joskus vielä takaisin.
doritsalutskij-työhuone-13doritsalutskij-työhuone-2

Koitan keksiä asioita, jotka mahtuvat vaivatta matkalaukkuun, sillä valtaosa myynnistä tulee menemään turisteille. Pelkillä korteilla ja kuvasuurennoksilla ei vielä pitkälle pötkitä, mutta matkahan on vasta aluillaan ja suunnitelmat käyvät kuumana!

doritsalutskij-työhuone-5doritsalutskij-työhuone-14

Mitä pitivät ensimmäiset asiakkaani? Nostivat peukut pystyyn! :)

 

10 kommenttia kirjoitukselle “Kohti haaveita

 1. Turistina rakastan kaikkea, mikä ei tunnu massatuotannolta ja on oikeasti tehty kohdemaassa/kaupungissa. En pidä krääsästä, vaan tuliaiseni tuppaavat olemaan käyttötavaraa, jotain mikä jää silmien eteen (lähes) jokapäiväisesti ihailtavaksi. Rakastan Wettex-tyyppisiä tiskirättejä ja paikallisella karttakuvalla tmv kuva-aiheella varustettuja lautasliinoja, mutta mahtaako monikaan jakaa outoa ihastustani? Ollen siis huono antamaan tavaravinkkejä!
  Mutta mieleen juolahti, että tekeekö joku muu Suokissa jotakin tavaraa, johon sinä voisit yhdistää valokuvasi? Lopputuote olisi 100% paikallista ja ainutlaatuista!

  • Kiitos kommentistasi Pippa! Mä olen sun kanssa niin samoilla linjoilla. Juuri käyttötavaroita haluaisin tarjota, kunnollisia kangaskasseja, bamburättejä, pikkutarjottimia..

   Ihana saada ideoita ja mielipiteitä teiltä, kiitos!

 2. Mulla on Berliinistä muistona reilun sentin paksuiselle cd:n kokoiselle puulevylle prässätty kolmiosainen kuva (patsas ja pari maisemaa), puulevyn takana on valmiina kolo eli taulun voi ripustaa seinälle mutta se on myös niin leveä että itse pidän sitä hyllyssä koristeena. Taulun takana tekijän tiedot (ja sivuilla on kuvia) http://www.dulcemedia.com
  Vaikka itse kuvaan matkoilla niin kollaasi eri reissukohteista vastaavan tyylisenä taulurykelmänä olisi ihana.

 3. ONNITTELUT työhuoneesta!
  Voin kuvitella että saaressa käyviä turisteja kiinnostaa kovastikin ostaa kuvia eri muodoissa. Minun vinkkini olisi ehkä että älä ala ”kikkailla” tai haalia liikaa erilaista tuotetta, ettei tule sekatavarakaupan tuntu. Kyllä niitä avaimenperän myyjiä riittää…

  Vielä kerran: paljon onnea tälle vuodelle ja uudelle työhuoneelle!

  • KIITOS!
   Joo, olet niin oikeassa, pitää välttää krääsää ja sekavuutta, muutama kiva tuote riittää. Kiitos vinkeistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *