IGLU

doritsalutskij-iglu-6

Lupasin palata aiheeseen iglu – NO TÄSSÄ SE NYT ON! Lumileikit eivät todellakaan ole vain lasten leikkiä, nämä kaverit rakensivat kahdeksan hengen iglun ohjeella ja työkalulla, ja vähintään toinen heistä on arkkitehti.doritsalutskij-iglu-2

Voin sanoa, että upea tuli! Ehdin paikalle ennen viimeistä kerrosta ja sain kokea pienen hämmentävän hetken selälläni iglun pohjalla, miljoona tuikkivaa tähteä kattona.doritsalutskij-iglu-8doritsalutskij-iglu-4

Seuraavana päivänä kaikki kerrokset olivat jo paikoillaan ja koululaiset käyttivät iglua pukkarina luistinten vaihtoon. Mekin vaihdoimme vielä illalla terät alle ja pyörähdimme muutaman piruetin.doritsalutskij-iglu-10doritsalutskij-iglu-11

4 kommenttia kirjoitukselle “IGLU

  1. Tähtitaivas on ihan parhautta..varmaan ihana oma hetki ,nähdä se sieltä iglun ”kattoikkunasta”:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *