Kärjet kattoon!

doritsalutskij-8

Koska olen juurikin se mukavuudenhaluinen villapukusankari, koostuvat juhlavaatteenikin hyvältä tuntuvista asioista. Korkokengissä miettisin jokaista askeltani, tiukoissa mekoissa väsyisin vetämään vatsaa sisään ja kirjekuorilaukun unohtaisin ensimmäiseen pystypöytään.
doritsalutskij-5

Siksi hyvältä tuntuvat kengät, väljä mekko ja värillään loistava laukku. Näillä mentiin kekkereihin, joiden pukukoodi ”tumma puku” aiheutti itseni lisäksi pientä ahdistusta myös ystävässä. :) Katja on ehdottomasti yksi lempikirjoittajistani, aivan mahtava tyyppi!

doritsalutskij-10doritsalutskij-7

Mekko Cos
Kengät, laukku ja rannekoru Lumi

Kuvat otti ihana Noora
Kengät saatu Lumilta

4 kommenttia kirjoitukselle “Kärjet kattoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *