Kaupunkilaiset kalassa

doritsalutskij-kalassa-6

Olen viime aikoina viettänyt paljon aikaa vesillä. Yhtenä päivänä pakkasimme virvelit veneeseen ja lähdimme pätevällä porukalla kalaan. Hotelli Lilla Robertsin johtaja, Roni Saari, ohjasi veneen parhaille saalistusvesille ja Unelmakalan Juha Rahkonen opasti välineiden käytössä.  doritsalutskij-kalassa-18doritsalutskij-kalassa-10doritsalutskij-kalassa-17doritsalutskij-kalassa-20

Kun otteet oli selvillä, alkoi armoton heittely. Yllätyksekseni homma oli melko helppoa, mitä nyt muutaman kerran unohdin vapauttaa kelan ja viskoin vapaa syötti tukevasti paikallaan. Mutta siis hauskaa puuhaa, ehdottomasti. Siirryimme hetken heittelyn jälkeen aina uuteen kohtaan, kunnes yhdellä meistä tärppäsi! Kulosaaren kuha vedettiin veneeseen, ja saalis kyydissä suuntasimme takaisin Eteläsatamaan.doritsalutskij-kalassa-19doritsalutskij-kalassa-7doritsalutskij-kalassa-16doritsalutskij-kalassa-11doritsalutskij-kalassa

Vanha poliisilaitos on saanut uuden elämän Hotelli Lilla Robertsina. Lounastimme reissun päätteeksi hotellin ravintola Krog Robassa, joka hotellin tavoin on todella laadukas.

Söimme päivän teemaan sopivasti kalaa ja jälkkäriksi listaltakin löytyvää lakritsalla maustettua crème brûléeta. Tulin jotenkin syöneeksi kaksi jälkkäriä, sillä vierustoverini ei ollut niin makean perään. Ei harmittanut.

Lounaan ja Á la carten lisäksi ravintolassa on viikonloppuisin tarjolla loistavan kuuloinen brunssi, jota on pakko päästä maistelemaan. Ehkä jo pian, mikäli päädymme juhlistamaan viidettätoista vuosipäiväämme lähimatkaillen vastarannan huikeimpaan hotelliin.
doritsalutskij-kalassa-2doritsalutskij-kalassa-4doritsalutskij-kalassa-5

Hotelli Lilla Roberts & Ravintola Krog Roba
Pieni Roobertinkatu 1-3
00130 Helsinki

Reissun tarjosi Krog Roba

7 kommenttia kirjoitukselle “Kaupunkilaiset kalassa

  1. Väittäisin, että tuon mäyräkoiran nimi on Elsa ja emäntänsä nimi on Sonja. Mutta en mene vannomaan :)

    • Se oli ihastuttava, mullekin ensimmäinen kerta ravintolassa.
      Kiitos ihana, häkellyn kun se oot sinä joka sanoo noin.

  2. Ihanaa, pääsemme mieheni kanssa yöpymään hotel lilla robertsiin marraskuussa .

    Kuten eilen totesinkin, upeita nämä sinun kuvat!

  3. Pingback: Villinä villikalasta! - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *