Hattaraa

_MG_8815_MG_8783

Jos pakkanen olisi jatkunut, olisi meri nyt jäässä. Se tapahtuu yhdessä yössä, jähmettää laineet. Ensin tulee merisavu ja sen jälkeen jää. Aina yhtä upean näköistä, harmitti lähteä kaupunkiin koko päiväksi. Seuraavana aamuna huurre oli muuttunut märäksi ja mustaksi, meri lainehti tuulessa._MG_8785 _MG_8789 _MG_8826_MG_8790 _MG_8807_MG_8833_MG_8834Seuraavaa pakkasjaksoa odotellen..

6 kommenttia kirjoitukselle “Hattaraa

  1. Ihania, ihania kuvia! Ihan mielettömän kauniita.

    Kaunista uutta vuotta, Dorit! Ja kiitos kaikista tämän vuoden upeista kuvista.

  2. Ihmeellisen kaunista, aivan mielettömiä kuvia olet ottanut. Ja hyvä kun vangitsit tuon hetken, kun nyt taas on loskaisaa ja harmaata.. Ja hei hyvää uutta vuotta Dorit teidän koko perheelle! :-) Nähään!

    • Oih, iso kiitos! Aamu oli aivan uskomaton, mahtaakohan merisavu saapua nyt kun pakkasetkin tulivat takaisin? Pitää mennä rantaan väijymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *