Road trip to Eden

_MG_6567

Elokuun viimeinen perjantai. Hyppäämme Hannun kyytiin ja kaahaamme läpi kaatosateiden, määränpään lähestyessä taivas kirkastuu. Edenissä paistaa aina aurinko. Se on se pieni saari, jossa vietämme juhannukset ja venetsialaiset. Saari, jonne olemme saaneet kutsun jo niin monena vuonna.

_MG_6568 _MG_6576

Kuivalahden risteyksestä soitetaan, että kohta ollaan rannassa. Topi kurvaa laituriin ja valtava määrä kasseja siirretään autosta veneeseen.
_MG_6580 _MG_6582_MG_6583

Venematka kestää vain muutaman minuutin, meri on tyyni ja perillä mökin piipusta tupruaa savu. Laiturilla odottaa serkut sekä Tarja, kaasuhellalla kalakeitto. Kaikki mieltä painava jäi juuri mantereelle, saaren syysjuhla saa alkaa.

_MG_6585

2 kommenttia kirjoitukselle “Road trip to Eden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *