Viaporin Tuoppi

_MG_5969

Viaporin Tuoppi on jokavuotinen Suomenlinnassa järjestettävä puuvenetapahtuma, jonne kaikki ikään ja veneharrastukseen katsomatta ovat tervetulleita. Päivällä purjehditaan kisa Helsingin edustalla ja illalla juhlitaan livemusan ja ystävien seurassa. Tänä vuonna vietettiin Tuopin 30-vuotis synttäreitä ja tapahtuma oli kolmipäiväinen, joista ensimmäinen päivä oli suunnattu junioripurjehtijoille. Saarelaisille Tuoppi on vuoden yksi kohokohdista, silloin kaikki suuntaavat rantaan festarihengessä. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa ja sapuskaa, viini virtaa ja musiikki soi!

En tiedä mikä minua tänä vuonna vaivasi, mutta itse kävin piipahtamassa rannassa vain pikaisesti, viime vuonna hypin ja lauloin Suomenlinnan Suolakurkkujen tahtiin läpi yön. Fiilikset kuvissa ovat vielä kovin hillittyjä, mastoista puuttuu värikkäät liput ja järjestelyt ovat vielä vaiheessa..

Linnanportin naisista Elina ja Hannah edustivat illallakin, oli kuulemma ollut mieletön meininki! Ensi vuonna lupaan olla mukana rilluttelemassa, välivuosi oli selittämätön hairahdus!

_MG_5946_MG_5958_MG_5950_MG_5965_MG_5961_MG_5956_MG_5949_MG_5959_MG_5955_MG_5954_MG_5951

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *