Vihdoinkin vihreää!

_04A0921

Joka vuosi yhtä ihmeellistä ja ihanaa, viikossa tullut vihreys! Aamuisin täällä on vielä rauhallista, turistit tulevat vähän myöhemmin. Minä ja koirat pyörähdetään pieni lenkki, pojat jäävät katsomaan piirrettyjä.

_04A0939

Yksi toinenkin asia muuttui hetkessä; olemme kaikki lomalla! En todellakaan ole sisäistänyt tätä asiaa vielä; pojilla on kymmenen viikon kesäloma, miesulla kuukauden ja minulla vain vähän sovittuja kuvauksia. Jee. JEE! JEEE! Ainoa varma suunnitelma on juhannusreissu serkkujen saareen. Se on yksi vuoden parhaista reissuista, aina. Kaiken muun voikin sitten tehdä ex tempore.

_04A0911_04A0930

Koirulaiset ovat kasvaneet niin henkisesti kuin fyysisestikin. Nyt niitä voi kutsua lähes sisäsiisteiksi. Puoli vuotta siihen sitten menikin, ja edelleen vahinkoja sattuu. Itselläni meinasi usko, toivo ja rakkaus loppua, tsemppasin poikien vuoksi ja hoidin karvakuonot hiljaa kiroillen. Sitten tapahtui ihme, kaikki tuntuikin helpommalta ja hellät tunteet palasivat. Nyt välillämme on yhteys, sellainen ymmärrys yhteisestä suunnasta.

_04A0937_04A0915

Aurinko ei tänäänkään näytä paistavan, mutta ulos on nyt päästävä. Pojat lähtivät juuri ja minä aion juosta perään. Vedän villapaidan niskaan ja juoksen pallokentälle katsomaan poikien potkuja.

Parasta perjantaita kamut! Ylihuomenna alkaa kesäkuu-uu-uu-uu!

_04A0942_04A0949_04A0948

2 kommenttia kirjoitukselle “Vihdoinkin vihreää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *