Hauschka & Samuli Kosminen @ Hartwall Areena

Hauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli KosminenHauschka & Samuli Kosminen

Taannoisen Sigur Rósin keikan lämmitteli improvisoiva kaksikko Hauschka & Samuli kosminen. Esitys kuulosti helkkarin hyvältä, ja näytti kuin miehet olisivat olleet valtavan akvaarion sisällä soittamassa. Pääesiintyjille viritetty läpikuultava verho ympäröi lavan ja valot saivat sen hohtamaan sinertävänä seinänä soittajien ympärillä. Sisällä oli turvallinen olo.

Lämmittely oli loistava alku illalle, joka jatkui pitkän kaavan mukaan takahuoneista pääesiintyjien jatkoille ja hyvän pizzan jälkeen viimeisellä lautalla kotiin. Uusia tuttavuuksia ja ihania vanhoja, hymy korvissa ja muistikortit täynnä.

2 kommenttia kirjoitukselle “Hauschka & Samuli Kosminen @ Hartwall Areena

  1. Kaunis ja mielenkiintoinen kuvasarja upealta illalta!
    Itse onnistuin eilen saamaan useita hyviä kuvia Depeche Moden konsertista kaukaa ja ihan peruspokkarilla, niistä jää ihania ja tärkeitä kuvamuistoja.

    • Kiitos Maarit!

      Niinpä, kuvalliset muistot ovat älyttömän tärkeitä, itsekin uppoudun vanhoihin kuviin harva se päivä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *