Dorit for gTIE

dorit-salutskij-for-gtie

Olipa jännittävää asettua linssin toiselle puolelle. Se oli se yksi lauantai, joka tuntui melkein viikolta, sillä samaan päivään mahtui niin Piian työpajaa Arabialla, Mikon muotikuvauksia studiolla ja Sigur Rósin keikka Areenalla.

Saavuin gTIEn kuvauksiin naama tihkusateesta märkänä ja pelkkää suklaata syöneenä, mutta studiolla kaikki korjaantui; toinen pöytä oli täynnä sapuskaa, toinen Mariela Sarkiman pelastavia meikkejä. Pieni porukka hääri hyväntuulisena ja kaksi karvakorvaa pyöri jaloissa herkkujen perässä.

Kuvausten mustana lankana oli ikuistaa joukko bloggareita valitsemansa gTIEn korun tai asusteen kanssa. Voisin elää yöt ja päivät mikä tahansa Ahtiaisen luomus ylläni, mutta kuvauksiin valitsin nahkaisen hupun, jonka liehukkeet saa kiedottua huiviksi kaulan ympärille. Tunnelmaksi haimme synkähköä, vähän itkenyttä lookkia, jonka Mariela loihti töpöttelemällä tahmeaa kiiltoa muuten mustan silmämeikin päälle.

Kaikki sarjan kuvat löytyvät superkuvaaja Mikko Rasilan blogista tai gTIEn Facebookista. Hupun sain kiitokseksi kuvauksesta.

gTIEn tuotteita rakastaville tiedoksi, että taikasanalla doritforgtie lohkaisee vuoden loppuun asti 20% alennuksen kaikista verkkoputiikin normaalihintaisista tuotteista!

Kuva: Mikko Rasila, nahkahuppu: gTIE, meikki ja hiukset: Mariela Sarkima

3 kommenttia kirjoitukselle “Dorit for gTIE

  1. Pingback: gTIE mukana Design Marketissa - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *