En. Kestä.

beibidog

Minen KESTÄ. Nyt on sen luokan hauvakuume päällä, ettei paljon ole tehtävissä. Kaivoin arkistoista Junon, Lunan ja Silvian vauvakuvia ja menasin haljeta. Haimme puolitoista vuotta sitten kolme siskosta Porvoosta, kolmelle eri ystävälle lähipiirissä. Nyt niistä tosiaan kaksi asuu kämppiksinä ja nukkuu kerällä vierekkäin. En kes-tä.

Tämä hullu kuumeilu on nyt johtanut siihen, että lähdemme lauantaina katsomaan yhtä pentuetta. Tyhmäkin sen tajuaa, ettei se VOI jäädä katsomiseen. EN KESTÄ.

Olen koko lapsuuteni ja nuoruuteni elänyt eläinten kanssa ja tämä outo koiraton jakso on kestänyt kamalan kauan. Olemme miettineet muka järkevästi; ei nyt kun on niin paljon menoja ja matkoja, ei nyt kun lapset on vielä niin pieniä, ei nyt kun ei tiedä pitääkö muuttaa..

Mutta NYT olisi selkeästi oikea aika. Pojat ovat jo tarpeeksi isoja, elämme suht säännöllistä elämää ja teen suuren osan töistä kotona. Olemme asettuneet Suokkiin ikuisiksi ajoiksi ja kotonamme on selkeästi pienen mäyrän mentävä kolo. EN VIELÄKÄÄN KESTÄ!

Lisää vauvakuvia noista yläkuvan tyypeistä täällä!

 

16 kommenttia kirjoitukselle “En. Kestä.

 1. Mäkään en kestä. Mulle myös tuollainen pikkuinen pallero! Ihana sylivauva! Haluun! Meidän pentuhan on nimittäin aivan jättiläinen tuohon verrattuna. Nyt jo 20kg rikki!

  • Pentukuume leviää! :D
   On kieltämättä vähän kokoeroa teidän vauvaan, mullakin on eniten kokemuksia juuri sen kokoisista. Mutta nyt on aika pienelle nakille. <3

 2. Voih! Meillä on just tuo vaihe menossa, että kuumetta täytyy jarrutella järkevillä perusteilla. Mitenhän kauan sitä vaihetta kestää?

  • Mekin oltiin vielä vähän jarrutteluvaiheessa, ajateltiin että keväämmällä sitten.. Mutta tämä pentue kolahti niin täysillä, etteä jarruttelu on pelkkä vitsi enää!

 3. En kestä minäkään. Täällä yhtä kauhea kuume, elän toivossa että meillä on myös tuollainen pikku muru keväällä. Ne on vaan niin ihania!

 4. jes!!tulen seuraamaan blogiasi every day!!!meillä on punainen nakkikoira kotona,ja 2poikaa myös,ja ovat parhaita kavereita keskenään :)

 5. Voih, olen lukenut blogiasi jo pitkään ja tästä lähtien entistä innokkaammin jos pentu on tulossa! Ihanaa :)
  Vaikka pennut ovatkin niin suloisia niin olisi varmasti hyvä varmistua siitä että lapsetkin tietävät siitä mitä odottaa. Pennut purevat, näykkivät, pissaavat sisälle ja syövät kaikki pienet eteen tulevat tavarat. Minulla on nyt 5 kk vanha pentu, ja vaikka olin 10-vuotias edellisen, huomattavasti rauhallisemman pennun aikaan niin yllätyin tämän pennun rajuudesta. Välillä on kädet ja jalat naarmuilla kun pieni kroko haluaa teroittaa hampaitaan ja välillä on kieltämättä tuntunut että loppuuko tämä koskaan. Varsinkin ensimmäiset 2-3 kk olivat aika hurjia. Mutta kaikesta huolimatta koira on ihana ja varsinkin nyt kun käytös alkaa pikkuhiljaa tasoittua! En missään tapauksessa halua pilata ihanaa pennunodotusta, kunhan vain muistutan nyt toista kun en itseäni muistanut muistuttaa pentukauden miinuspuolista :D Ja toki kaikki koirat ovat yksilöitä ja jonkun pennun kanssa voi olla huomattavasti helpompaa. Varmasti pentu tulisi kuitenkin hyvään kotiin teille kun olet aiemminkin koiria omistanut :)

  • Hihii, pysy siis langoilla vaan! ;)

   Mullakin on monta vuotta siitä, kun olen pennun kanssa viimeeksi elänyt, joten uskon sen yllättävän myös minut monella tapaa. Mutta ajattelen sen kuuluvan asiaan ja olen niin valmis kun voi. Lapsille pitää toki selittää monta asiaa koirien hoidosta ja kaikesta mahdollisesta muustakin. Uskon että me onnistutaan.. Kädet verillä! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *