Café Vanille

_04A9995-2

Sen lisäksi että tuossa kauniissa vaaleanpunaisessa talossa asuu ryhmä ystäviä, on siinä myös ympäri vuoden auki oleva kahvila. Maailman kivointa poiketa kuumalle kaakaolle ulkoilun jälkeen, ja jatkaa siitä vain muutama hassu askel kotiportille. (Maailman kivointa myös niinä aamuina, kun huomaa oman kahvin olevan loppu!)

_04A0053_04A9996-2

Kahvin ja kakkujen lsäksi tarjolla on päivän keittoa, sekä olutta ja siideriä. Kaupanpäälliseksi ystävällistä palvelua, ihanat maisemat ja minuutin juoksumatka lauttarantaan.

_04A0062_04A0060_04A0064_04A0059

Suokissa suuri osa ravintoloista sulkee ovensa talveksi, mutta muutamat jatkavat ympäri vuoden. Ajattelin väsätä pienimuotoisen infon avonaisista paikoista ja julkaista sen vielä ennen ensilumia. Katsotaan ehdinkö.

6 kommenttia kirjoitukselle “Café Vanille

  1. Oi, jos saat listauksen aikaiseksi, teet ainakin yhden Helsingissä päämäärättömästi haahuilevan turistin onnelliseksi! Pääkaupungissa on kiva poiketa, mutta yksin liikkuessa tulee välillä sellainen ”mä en yhtään tiedä minne menis, kehtaanko mä nyt yksin tuonne mennä”-olo.

  2. Ihanan näköinen paikka! En ehtinyt tänä kesänä käymään Suomenlinnassa, mutta nyt tuli semmoinen olo, että siellähän voisi piipahtaa myös näin syksyllä! Välillä kun täytyy päästä merituuleen. t. nykyään sisäsuomalainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *