Koppakyytiä

_04A5036 _04A5043

Teimme tovi sitten retken ystäväperheen luokse, joka oli hankkinut Babboen tavarapyörän.

Suokkiin muuton jälkeen, ja varsinkin auton myynnin jälkeen, on kaivannut menopeliä, joka kuljettaisi kauppakassit näppärästi kotiovelle. Tavarapyörä olisi meille nerokas ratkaisu. Kiperimmässä tilanteessa koppaan pakkaisi kauppakassien lisäksi myös pari poikaa, sitoisi ne vöihin ja polkisi lähimmälle rannalle heittelemään leipiä.

_04A5051 _04A5055 _04A5061Olen täysin vakuuttunut tarpeestamme, nyt pitää vaan hankkia rahoitus ja päättää merkki ja malli. Babboen lisäksi esimerkiksi Christiania Bikella ja Pelagolla on omat vaihtoehtonsa.

Molemmat pojat polkevat käytännössä itse, joten Pelago voisi hyvin riittää meille, vaikka taitaa vähän pienempi ollakin. Hinta tosin on suurempi.. Pähkäily jatkukoon vielä hetken. Vinkkejä saa vapaasti jaella ja niitä löytyy myös tavarafillari.fi:stä!

2 kommenttia kirjoitukselle “Koppakyytiä

  1. Olen pari vuotta haaveillut tällaisesta. Eilen viimeksi selailin vaihtoehtoja ja pohdin tuota rahoitusasiaa…
    Babboe ja suomalainen Pakkiratas olisi edullisimmat vaihtoehdot.
    Christiania olisi ehdottomasti mun ykkösvalinta, mutta on se aika tyyris.:( Niin ja haluaisin kolmipyöräisen. Jotenkin en ole vakuuttunut, että minä ja tuo kaksipyöräinen sovittaisiin yhteen:)

    • Hei mä alan myös kallistua kolmipyöräiseen. Se taitaa olla vähän raskaampi kääntää, mutta vakaus on kyllä plussaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *