Pääsiäinen peiton alla

Eipä tarvitse miettiä mitä tekisi pääsiäislomalla. Yksi hengittää raskaasti kuin Darth Vader, toisellakin nousi tänään korkea kuume. Influenssa B:tä ja streptokokkia olisi tarjolla, omaa vuoroani odotellen.

Viime yö meni valvoessa ja pihalla pakkasilmaa hengittäen, toivottavasti tänä yönä pelkästään peiton alla. Nämä ovat niitä harvoja hetkiä, kun saaressa asuminen pakottaa miettimään olotilat ennen lautan yöllistä taukoa. Täältä kun ei lähdetä taksilla noin vain päivystykseen. Nyt on tropit toivottavasti kohdillaan, kunpa taudit kohta helpottaisi.

Parempaa pääsiäislomaa sinne ruudun toiselle puolen. Menkää lauantaina Tavastialle katsomaan The Holya ja Eliaa, minäki menisin jos pääsisin. ❤

2 kommenttia kirjoitukselle “Pääsiäinen peiton alla

  1. Voi kökkö! Tutut tropit näyttää olevan teidän repertuaarissa; samoja vedetty meilläkin talvella. Pikaista paranemista pojille ja tsemppiä sairastuvan pyörittäjälle! Toivottavasti taudit älyävät jättää sut rauhaan.

    • No sanos muuta. Paljon mielummin sitä tekis jotain kivaa. Onneksi nää tyypit on jo niin isoja, että katsovat sujuvasti telkkua keskenäänkin, voin ite vähän hengailla muualla. Sormet ja varpaat ristissä, ettei tartu mulle, synttärit ja kaikki tulossa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *