Iltakävely

Tykkään lähteä ulos auringon laskiessa. Ikkunoihin syttyy valoja ja kaikkialla on kotoisan näköistä. Monien ikkunoiden asukkaat ovat tuttuja ja lähes kaikki ohikulkijat tervehtivät tähän aikaan illasta ja vuodesta. Turisteja riittää vielä päivisin, tosin enää murto-osa kesäisestä. Hämärän tullen ne vähäisetkin lähtevät mantereelle ja saari hiljenee pumpulipilvien alle.

KUVAT DORIT SALUTSKIJ

6 kommenttia kirjoitukselle “Iltakävely

  1. Kiitos kuvistasi ja blogistasi! Niiden kautta pääsen tunnelmoimaan ja muistelemaan omia lapsuuden maisemia. Perheeni muuton jälkeen en vuosiin pystynyt palaamaan Suomenlinnaan. Tuska oli liian suuri. Nyt ajatukset ja askeleet kääntyvät sinne yhä uudelleen ja uudelleen. Toivo palata juurilleen, kotiin.
    -Pia-

    • Ymmärrän tunteesi! Ihana kuulla, että on jo helpompi. Kiitos kauniista sanoistasi, toivottavasti vielä joskus voit palata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *