Näkyvyys nolla

doritsalutskij-ylläs-3

Tänään oli matkan ensimmäinen tuulinen päivä. Lähdimme lumikengillä ylös Kuertunturiin, keskelle käsittämättömän upeita maisemia ja tykkylumipuita. Kohta tuisku kuitenkin samensi sään, pudottaen puista isoja kasoja lunta. Söimme eväät katkenneen puunrungon päällä ja käännyimme takaisin hostellille.

Taisi olla juuri oikea aika, sillä pian näkymä oli paikoin pelkkää valkoista.

doritsalutskij-ylläs-2 doritsalutskij-ylläs-4 doritsalutskij-ylläs

2 kommenttia kirjoitukselle “Näkyvyys nolla

  1. Sulla on superkiva blogi! Oon selannu nyt kaikki postaukset lopusta alkuun ja ihaillu kuvia Suomenlinnasta ja keikoilta ja kaikkialta. Jotenkin niin tunnelmallista! Sait kyllä uuden seuraajan heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *