Pulleita pilviä ja hienoa hiekkaa

doritsalutskij-rannalla-9

Iltapäiväkävelyt hiekkarannalle auringon laskiessa, uih. Jos talvikengät vaihtaisi paljaisiin varpaisiin, ei rantakuvista aavistaisi että on talvi.

Aika kuluu taas nopeammin, ihanaa vauhtia. Marraskuussa tuntui kuin polkisi pyörällä alamäkeen, mutta vauhti vaan hidastuisi. Nyt on taas hyvä. doritsalutskij-rannalla-2 doritsalutskij-rannalla-3

Eeli täytti tänään seitsemän. Se toivoi mansikka-vadelma-marenkikakkua, ja sen me teimme. Kakusta tuli lopulta niin makea, ettei kukaan pystynyt syömään kokonaista palaa, eikä omatekemä terveysmarenkikaan ihan uponnut. Oli silti ihana tehdä yhdessä, sotkea monta kulhoa ja nuolla vispilät.
doritsalutskij-rannalla-11doritsalutskij-rannalla-12doritsalutskij-rannalla-4

Huomenna ajattelin heittää talviturkin tältä vuodelta. Pulahdimme ystävän kanssa viikko sitten hyiseen mereen, ja pakkohan sinne on päästä uudelleen. Merivesi +3, Dorit +36,5, aivan saatanan siistiä.

Tuokoon tammikuu lisää huimia tekoja ja ideoita, olen niin valmis kaikelle uudelle ja ihanalle!doritsalutskij-rannalla-14doritsalutskij-rannalla-7doritsalutskij-rannalla-15

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *