Hetki työhuoneella

doritsalutskij-työhuoneella-2

Tekemättömät jutut painoivat perjantaina mieltä, mutta oli pakko välillä päästää irti, repäistä puhdas sivu viikkosuunnitelmaan. Ottaa viikonloppu iisisti ja puristaa tiukasti rakkaita ympärillä. Tanssia vähän häitä ja nauttia muutama lasi viiniä. Maanantai tulee kuitenkin aina, työt sai odottaa.
doritsalutskij-työhuoneella-6doritsalutskij-työhuoneella-4

Nyt olen taas täällä. Ostin Stockalta pieniä peilipalloja ja ripustin ne juuri ikkunalle roikkumaan, aurinko pilkahti pienen hetken ja koko yhdeksäntoista neliön huone täyttyi valopilkuista, kuin pienistä tulikärpäsistä.

Soitan musiikkia ja koitan olla luova ja tehokas. Maanantait ovat aina vähän haastavia, kahvikin on vielä juomatta..
doritsalutskij-työhuoneelladoritsalutskij-työhuoneella-5

Iloa viikkoonne, ihanat!

2 kommenttia kirjoitukselle “Hetki työhuoneella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *