Toffeinen Tukholma

tukholma-7Jos ikinäkään kuljette eteläisen Tukholman kaduilla, suosittelen suuntaamaan Pärlansiin. Melko kattavalla kokemuksella voin kehua parhaiksi toffeiksi, mitä olen koskaan syönyt. Valikoimaa ja makuja löytyy, oma suosikkini lasipurkin mössöistä on salt lakrits, joka menee niin jätskin, kuin pannareiden päälle. Sittenhän siellä myydään ihan niitä toffeekarkkeja, joista söisin kaikkia. Peräkkäin ja paljon.

Tunnelma pikkuliikkeessä on ihastuttava. Toffeemakuja saa maistella ja niiden valmistusta seurata ison ikkunan takaa. Tulee jotenkin jouluinen fiilis. Korkeat lumikinokset ikkunan taakse ja toffeen tuoksu ympärille, niin johan joululahjat olisi ostettu. tukholma-5tukholma-11tukholma-6tukholma-24tukholma-8tukholma-10tukholma-16tukholma-15

PÄRLANS
Nytorgsgatan 38
116 40 Stockholm

2 kommenttia kirjoitukselle “Toffeinen Tukholma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *