Kukat

doritsalutskij-kukat

Yksi lapsen parhaista ystävistä muutti kesällä kaupunkiin.

Täältä muutto tuntuu aina isolta, sillä väliin tulee meri. Saaren kaikki lapset tuntevat toisensa, päiväkoti-ikäiset kasvavat eskareiksi ja eskareista tulee yksi ykkösluokka. Muuttoliikettä on hyvin vähän, mutta toki jonkin verran. Muuton jälkeen pyörii arki ja kaveritreffit kaupungin puolelle ovat vähissä. 
doritsalutskij-kukat-3

Mutta joskus joku pieni entinen saarelainen yllättää täällä päässä! Koputtaa oveen ja tuo pienen kimpun kukkia.

Sydän meinasi pakahtua, ja kyynel vierähtää poskelle, kertoessani poikien olevan tuolloin Turussa. Kukat löysivät silti perille ja niitä on hoidettu. Ovat niin kauniita vieläkin.doritsalutskij-kukat-2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *