Pieni ja pippurinen

Yhteistyössä Dyson
doritsalutskij-dyson-v6-totalclean-2

Saanen esitellä;  Dyson V6 Total Clean. Pieni punainen paholainen, josta ei puhti lopu kesken. Sirosta olemuksestaan huolimatta kaveri on monia lajitovereitaan vahvempi. Jopa 100AV:n voimalla se imaisee pölyt ja pikkukivet tyhjennettävään säiliöönsä, ja ilmoittaa mahdollisista tukoksista yskimällä, eikä ylikuumenemalla (kokeiltu!). doritsalutskij.fi-dysonv6totalclean-2-2

Imuri muutti meille alkukesällä ja on siitä lähtien ollut todella työllistetty. Olen kantanut sitä kodin ja työhuoneen väliä, asettanut välillä nurkkaan latautumaan ja jatkanut taas seuraavalla kerralla johdotonta huristelua. Ääntä tästä pienestä lähtee kuin kiukkuisesta ampiaisesta, mutta tehokkuus antaa äänenkin anteeksi.
doritsalutskij-dyson-v6-totalclean-4doritsalutskij-dyson-v6-totalclean

Dysonin varsi-imurin valtti (tehon lisäksi) on sen muunneltavuus. Suuttimia löytyy joka tilanteeseen ja varren saa tarvittaessa välistä pois – kätevää esimerkiksi portaita, ikkunalautoja, venettä tai autoa imuroitaessa. Imuri on kevyt nostella ja pieni varastoida. Pojat ovat käyttäneet sitä, koska se on niin kivaa. Pienestä säiliöstä on myös helppo kaivaa vahinkoimaisut, eli minikokoiset Legot, joita joutuu aina imuun vaikka kuinka olisi ensin siivottu. Suuremmilta harmeilta säästytään, kun kilahtanut palikka erottuu heti läpinäkyvästä säiliöstä.doritsalutskij.fi-dysonv6totalclean-8doritsalutskij.fi-dysonv6totalclean

Tein keväällä vertailevaa taustatyötä, kävin kaupassa testailemassa eri valmistajien imureita ja selailin kierrätysryhmiä. Meille sopivin oli helppo päättää. Yhteistyö sovittiin parhaan löydyttyä, enkä voisi olla tyytyväisempi.doritsalutskij-dyson-v6-totalclean-3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *