Pikkujouluja

Pikkujoulukausi käy kuumimmillaan. Raitilla raikaa örinä ja kikatus, kun kierrämme pikkukoirien kanssa iltalenkkiä.

Suokissa aloitettiin joulutouhut nyt viikonloppuna, kun linnoituksen joulutapahtuma pärähti käyntiin! Tapahtuma jatkuu vielä huomenna sunnuntaina, ja tonttupolku on vapaasti kierrettävissä koko joulukuun. Meidän viime vuoden tonttupolkukuvat löytyvätkin täältä.

Mutta takaisin pikkujouluihin! Itse olen ollut vasta yksissä, kun Suomen Blogimedia järjesti bloggaajilleen kemut Aallonkodissa. Ruokakirjailija Moilanen oli aikoinaan järjestänyt samaisessa paikassa julkkarinsa, jotka harmikseni missasin. Huikea paikka, näkymät kohdillaan ja asunto todella hieno. Valtava terassi kiersi kämppää, saunan kohdalta se oli katettu ja kulmassa oli ulkotakka. Pimeä ja kylmä vuodenaika ei tietysti tuonut asunnon parhaita puolia esiin, mutta hieno se silti oli.

_04A6124 _04A6132

Tuttujen luomuviinien lisäksi saimme nauttia erilaisia sienidrinkkejä. Kaksi komeaa kundia Four Sigma Foodsilta tutustutti meidät sienien ja kääpien maailmaan, johon palaan oman kokemuksen kautta, kunhan ensin testailen muutamaa eri jauhetta kotona. Yhden sanottiin parantavan unen laatua, joten peukut pystyyn sille. Hyviä univelkoja olen tässä keräillyt syksyn aikana. Pitää alkaa kääpäpuuhiin ja jättää tietokonehommat toimistoaikoihin, tämä puoli kahden netissä notkuminen ei taatusti ole paras nukuttaja. Noniin, nyt kone kiinni ja pehkuihin, sillälailla!

_04A6158_04A6136 _04A6154_04A6143_04A6156

Yksi kommentti kirjoitukselle “Pikkujouluja

  1. Pingback: Menikö homma Reishille? - Paikka auringossa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *