Varpaat jäässä

_MG_6287

Paksut pilvenhattarat leijuvat taivaalla ja aurinko saa veden kimaltamaan erehdyttävän lämpimän näköisesti. EIPÄ OLE ENÄÄ LÄMMINTÄ. Kuvasin taas yhtä ihanaa naista, taas Länskärillä. Lempipaikka ihan selvästi. Mutta viimeeksi kun olen upottanut varpaani veteen, se tuntui lähes kylpyvedeltä! Nyt veri pakeni päähän ja varpaat menivät kohmeeseen.

Jos alkaisi reippaasti treenaamaan, voisi talvella hypätä avantoon kirkumatta. Viime talvena suunnittelin kovasti meneväni Suokin avantoon, mutta ainoaksi jäätäväksi kastautumiseksi jäi Kuusamon avanto. Olen siitä tosin järjettömän ylpeä, ylitin itseni.

_MG_6348

Varaan talveksi paikan Nallen naistenvuorolle ja alan totutella ajatukseen avantouinnista. Pakotan naapuritkin mukaan! ;)

_MG_6344

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *