Iltapäivän suukkoja

_MG_4934_MG_4929_MG_4938_MG_4933 _MG_4943

Voi sitä ilon ja kuolan määrää, kun tytöt kohtaavat pojat päivän eron jälkeen! Ihanasti pennut jo tunnistavat omansa, sillä kiihkeimmät suukot menevät selkeästi Milolle ja Eelille.

Mamman kutomat palmikkoneuleet ovat olleet kovassa käytössä pakkasilla. Pennut tosin kasvavat niin kovaa vauhtia, että kohta pitää kysellä mahdollista päivitystä suurempiin!

15 kommenttia kirjoitukselle “Iltapäivän suukkoja

  1. Parhaita pusukuvia ovat ne, joissa häntä ei edes tartu filmille kun se vipattaa niin lujaa <3

  2. Just eilen ajattelin, että onkohan pimuilla jo villatakit. Hienot poolokauluspalmikkoneuleet onkin!

    • Uiui, voi viluinen mäykkyläinen! Mamma sanoi ohjeen olevan jostain sukkaohjeesta. Toiseen paitaan tehtiin jaloille omat reijät, toisessa on yksi iso aukko tassuille. Iso on selkeästi kätevämpi meillä, nopea ja pysyy paremmin. Muutenhan nuo on ihan vaan pötkylät, viidellä puikolla suhaa parikymmentä senttiä palmikkoa, selkäpuoli vähän pidemmäksi.. Minä en osaa toistaiseksi vielä, pitäisi opetella!

  3. Voi kuinka hellyttäviä kuvia! Eipä ole epäilystäkään keitä nuo nakit eniten rakastaa. Oli hyvä päätös ottaa kaksi mäykkyä. Välillä säälittää jättää oma nakki neiti yksin kotiin työpäivän ajaksi.

    • On kyllä niin ihana katsoa ja nauraa noiden hölmöläisten touhuja, on se ihanaa että niitä on kaksi. Yksinäiset päivät menee niillä tosiaan ehkä helpommin, kun on sisko jonka viereen käpertyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *