Haivenet harvenee

No ei ne varsinaisesti harvene, mutta lyhenee kerta kerralta! Hahaa, kesään mennessä vedän siiliksi. Ei ny. Kävin taas eilen Markolla ja leikattiin piilosiili korvan juureen! Päähäni on suotu tukkaa niin paksulti, että usein sitä lähdetään ohentelemaan, jotta vältytään karvapallolta näyttävältä lopputulokselta. Markolla on oma nimityskin tälle lookille, mutta jätän kirjoittamatta.

_MG_5042

En ole hetkeäkään ikävöinyt pidempää tukkaa. Oli ihana päästä eroon siitä niskan peittävästä tunteesta, kun kietoo kaulaliinaa kaulaan, ja pitää kiskoa hiukset pois välistä. Ja nukkumaan mennessä viskata letti tyynyn yli. Vielä on muistissa yli kymmenen vuoden takainen pebaan yltävä pitkä ja paksu tukka, jota kaikki muut rakastivat ja minä en. Tai oli se kiva siihen asti kun oli. Tavallaan. Eihän sille mitään voinut tehdä, siinä se roikkui mukana, tunki suuhun ja tukki viemärit.

_MG_5035_MG_5086_MG_5027_MG_5073

Eihän tuo siili päälle päin näy, mutta tuntuu vekkulilta kun haroo hiuksia. Tiedä vaikka vielä joskus näkyisikin, rakastan myös sellaisia toispuoleisia tyylejä. Tonilla oli juurikin sellainen pari vuotta sitten ja minusta se oli erittäin kuuma. Muutenkin pitkät tukat miehillä, uuh. Ja parta, ooh.

Olen puhunut.

_MG_5059

Seuraa Instagramissa @doritsalutskij
Tykkää Facebookissa @paikkaauringossa

12 kommenttia kirjoitukselle “Haivenet harvenee

  1. No tsiisus mikä nainen!!! Sairaan makee. Eikä todellakaan sopis kaikille, tai itse asiassa vain harvalle. Sä voisit vetää kaljunkin, olisit tyrmäävän kaunis ilman karvan karvaa. Pusmus

  2. Ihana! Sulla on niin kaunis niska.

    Mulla on nyt just sellainen toispuoleinen. Ja silleen, että kun sen pitkän puolen jakauksen vaihtaa toiselle puolelle, niin sieltä tuleekin kans tuollainen piilosänki (siis lyhyempi kuin toisella puolella). No johan oli vaikeasti selitetty, mut on kuitenkii.

    Puspus!

  3. Nämä kuvat aiheuttivat akuuttia kampaamohysteriaa meikälle. Nyt en osaa päättää leikatakko vai eikö.
    Sopii sulle ku nenä nassuun!

  4. Kampaamohysteriaa täälläkin! Just ihana malli. Pliis ota lisää kuvia, niin voin pyytää omalta kampaajalta samantyylistä leikkausta! :D Haluaisin vähän pidemmät hiukset vaihteeksi (pitkään on menty isolla sivusiilillä ja aivan lyhyellä mallilla), mutta kun inhoan sitä niskatukkaa yyyyh. Hankalat toiveet yhdistää. Paitsi sulla näyttäis toteutuneen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *