Kohti Nakkilaa!

20131228-154446.jpg

Istumme koko kööri pienessä vuokra-Yariksessa, suuntana Elämäni Naisen koti Nakkilassa. Vietämme uuden vuoden siellä ja paluumatkalla perheemme kasvaa kahdella karvaisella. Päätimme ottaa siskokset, tuplanakit! Olemme ehkä hulluja, mutta erittäin onnellisia sellaisia. Pojat eivät vielä tiedä kuin yhdestä, ha haa!

Ulkona on pilkkopimeää, vettä sataa ja tie tuntuu imevän autonkin valot. Nautimme kaikista ihanista langattomista yhteyksistä ja saamme musiikin iPadista auton kaiuttimiin. Kuvia tässä vehkeessä ei ollut kuin yllä olevan kaltaisia, creditit Sinisalon pojille.

Jätin hetken mietinnän jälkeen oman koneeni kotiin. Loppuvuosi ilman Macilla nökötystä tekee luultavasti ihan hyvää. Nökötän sitten vähän näillä muilla vempeleillä.

Jahas jahas, Nakkila 7, palataan myöhemmin mussukat!

– Dorit (oli pakko laittaa, tuntui kuin olisi kirjoittanut viestiä)

4 kommenttia kirjoitukselle “Kohti Nakkilaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *