Matalaa valoa

_04A0234_04A0266_04A0258_04A0250

Tuntuu, ettei aurinko ehdi koko päivänä kunnolla ylös. Vaakatasossa paistavat säteet häikäisevät silmiä ja muodostavat pitkiä varjoja. Jokainen häikäisevä säde on silti tervetullut, sillä hämärä laskeutuu niin aikaisin.

Tänään saatoin taas pojat ja mamman lautalle, loppuviikon ne viettävät laatuaikaa Turussa. Saavat juosta sen hetken valoisan ajan metsässä koiran kanssa ja poimia suppiloita kuivuriin. Me taas elämme ruoka-ajatonta arkea ja valvomme liian pitkään leffoja katsellen. Win-win.

6 kommenttia kirjoitukselle “Matalaa valoa

 1. Päästäisiinköhän me sopuun hinnasta, jos tekisit minulle ison valokuvavedoksen (n. 40 x 60cm) tuosta valokuvasta, jossa varjosi näkyy muuria vasten? Lupaan, että se pääsisi arvoiselleen paikalle hyvään kotiin.

  Laita tarjous sähköpostilla, pliis :)

  t. Outi

 2. Hei,
  olen ollut lukijanasi pitkään, mutta huonosti tulee kommentoitua.
  nyt piti kuitenkin tulla kertomaan, että ihailen valokuviasi (ja hiuksia!!!) aina, ja tuli niin hyvä
  mieli, kun huomasin, että olen ottanut lähes identtisen ”puu ja aurinko”-kuvan viime talvena!
  kiitos ihanasta blogista!

  • Moi Em, onpa ihana kuulla että tykkäät! Kiitos kauniista sanoistasi, hauskaa että olemme ottaneet samanlaiset kuvat. Kommentoi ihmeessä toistekin, tuli kiva mieli. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *