Linnanportin lapset

Linnanportin lapset

Anteeksi, anteeksi, anteeksi tämä radiohiljaisuus! Mielessä on myllertänyt ja mahassa kiertänyt, mutta maailman onnellisin uutinen on, että tämä jengi pysyy koossa nyt ja vaikka aina. Lupaan palata yksityiskohtiin ja tirauttaa muutaman onnenkyyneleen edessänne. Sniis.

12 kommenttia kirjoitukselle “Linnanportin lapset

  1. Tunnen luissani, että noin 30 vuoden päästä – kun näistä kaikista on kasvanut jotain suurta ja ainutlaatuista ja osalla on ehkä omiakin kersoja – tämä valokuva kaivetaan esiin. Silloin muistellaan tätä hyvää ja ainutlaatuista hetkeä. Onnea ihanat !!! <3 <3 <3

    • Hihhihhii, pitää joskus laittaa ne sata ennen ja jälkeen -kuvaa tästä hetkestä :) Asut mätsää ihan vahingossa, siistii!

  2. Tämä kuva on kaunis. Voisi hyvin olla myös lastenvaatemainos. :)

    Ihania tyyppejä! Mitä noista kaikista vielä tuleekaan, kun saavat viettää elämänsä yhdessä tuossa satumaisessa paikassa?
    Olen onnellinen puolestanne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *