Nukke nimeltä Noora

Noora natural Noora muokattu

 

Kappas, mielenkiintoinen keskustelu Kemikaalicoctailin Facebookissa, otan osaa. Keskustellaanpa siis täälläkin kuvan käsittelystä; pitäisikö luonnonkosmetiikkaa mainostaa luonnollisella kuvalla? Yllä raakakuva sekä mainosjulisteeseen päätynyt käsitelty versio sellaisena kuin se minulta lähti. Mitä mieltä olette?

(Lopulliseen julisteeseen ja kortteihin päätynyttä värisävyä en allekirjoita, tässä minun tuotokseni)

7 kommenttia kirjoitukselle “Nukke nimeltä Noora

  1. Ei noissa minusta niin järjettömän suurta eroa ole. Alkuperäinenkin kuva toimii, mutta totta kai kontrastia ja valotusta yms. voi vähän säätää. Kai nyt luonnonkosmetiikka saa kilpailla samoilla mainosmarkkinoilla kuin muutkin? Ehkä nukkemaisuus johtuu siitä, että Nooralla on luonnostaankin todella tasainen iho. Ihoa ei välttämättä olisi tarvinnut käsitellä ollenkaan.

  2. Pingback: Aito vs käsitelty : Kemikaalicocktail

  3. Piti oikein monta kertaa vekslata eestaas, jotta eron edes huomasin! Kaunis nainen, kaunis kuva. Tämä on mielestäni sallittu muokkaus oli kyse minkä tahansa mainostamisesta, on luonnollisen näköinen.
    En pidä mainosjättien mainoksista, joissa muokkaus näkyy kilometrien päähän.

  4. Mä en oikein tiedä mitä ajattelisin aiheesta. Musta olis mahtavaa, jos tuotteita mainostettais niillä oikeilla tuotteilla. Ripsivärimainoksessa käytettäis sitä mainostettavaa ripsaria, eikä tekoripsiä. Hiusvärimainoksessa se hiusväri, eikä joku kampaamon sekoitus. Muokatessa olis huippua, jos pysyttäis mahdollisimman aidossa. Olis kiva tietää mihin niistä aineista oikeasti on (vaikka sitten ammattilaisen käsittelyssä).

  5. Mun silmään käsitelty kuva näyttää häiritsevän epäaidolta – ero on tavallaan pieni mutta silti olennainen. Alempaa kuvaa katsoessa on selvää, että sitä on käsitelty. Kun mainostettava tuote on luonnonkosmetiikka, on mielleyhtymä melko koominen ja kääntyy mainostettavaa tuotetta vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *